Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων για τα Χριστούγεννα 2015

Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων για τα Χριστούγεννα 2015

Η γιορτή των Χριστουγέννων συμβολίζει την αγάπη, την ομόνοια, την ελπίδα για τη γέννησημίας νέας κατάστασης που αλλάζει όλα τα δεδομένα μας με χαρά! 



Τα φετινά Χριστούγεννα δέχονται τις απαραίτητες πλανητικές όψεις για να γίνουν ιδανικά και αρκετά ....ερωτικά! Την παραμονή των Χριστουγέννων, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, κάνει τον έρωτα να παίζει τον πρωταγωνιστικό και τον πιο καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας, με τρόπο αισιόδοξο, υπερβολικό και συναισθηματικά γενναιόδωρο! Η συναισθηματική Πανσέληνοςανήμερα των Χριστουγέννων στο Καρκίνο, μας κάνει να έρθουμε πιο κοντά σε αυτούς που αληθινά αγαπάμε, να ευαισθητοποιηθούμε, να νοσταλγήσουμε… Θα φέρει επανασυνδέσειςκαι λύσεις σε παλαιότερα προβλήματα στις ερωτικές σχέσεις, αφού αυτό που θα μας παρακινεί θα είναι η καρδιά και μόνο!Την ημέρα των Χριστουγέννων, επίσης δεν θα μείνουμε μόνο στις τυπικές ευχές, αλλά θα υπάρξει μία έκρηξη άμεσης προσέγγισης και έκφρασης συναισθημάτων στους ανθρώπους που αγαπάμε και η επικοινωνία μας θα πλημμυρήσει χαρά, ειλικρίνεια και αισιοδοξία! Τι καλύτερο λοιπόν για τον έρωτα από την κορύφωση του Τριγώνου Ερμή-Δία. Καλά ερωτικά Χριστούγεννα σε όλους!


Ας δούμε λοιπόν πως επηρεάζεται η ερωτική ζωή των ζωδίων τα Χριστούγεννα 2015!


Κριός

Καίγεσαι από πόθο και ακολουθείς τυφλά τα συναισθήματα σου Κριαράκι! Και έτσι πρέπει Χριστουγεννιάτικα! Ναι, είναι οικογενειακή γιορτή και θες όσο τίποτα να περάσεις αυτές τις μέρες με τους δικούς σου ανθρώπους. Αλλά όταν πέσει η Χριστουγεννιάτικη βραδιά θες να χαθείς κάτω από τα παπλώματα με το άτομο που ποθείς δείχνοντας του τι σημαίνει φλόγα! Οι αναμνήσεις σου και η νοσταλγία δεν σε αφήνουν σε ησυχία και αν ακόμα σε καίει το παρελθόν, υπάρχει καλύτερη εποχή από τις γιορτές για να το ξαναπροσεγγίσεις; Κάνε τώρα την κίνηση και δεν θα χάσεις!

Ταύρος

Ταυράκι μου, είναι στο χέρι σου για να κάνεις αυτά τα Χριστούγεννα τα ιδανικότερα όλων! Αν είσαι δεσμευμένος θα ζήσεις έναν έρωτα σαν παραμύθι! Παθιασμένο, ονειρικό, δυνατό και θετικά υπερβολικό! Αν πάλι ακόμα ψάχνεις το άλλο σου μισό, μην κάτσεις στιγμή κλεισμένος στο σπίτι αυτά τα Χριστούγεννα. Βγες με φίλους, γνώρισε κόσμο, πέρασε όσο καλύτερα μπορείς και πίστεψε μας, κάπου εκεί ίσως κρύβεται ο μεγάλος έρωτας! Μην διστάσεις φέτος σε τίποτα Ταύρε!

Δίδυμοι

Κάτι τέτοιες μέρες, όπως τα Χριστούγεννα, έχεις ανάγκη από συντροφικότητα, σταθερότητα, ρομαντισμό και αγάπη, ξεχνώντας τα φλερτ, την επιφάνεια, την αστάθεια και τα παιχνίδια στον έρωτα… Έτσι δεν είναι Διδυμάκι; Αυτές τις μέρες λάμπεις και είσαι χάρμα οφθαλμών και είναι κρίμα να μην προσεγγίσεις τον έρωτα πιο ουσιαστικά και βαθιά, με τόσες ευκαιρίες που θα έχεις! Δεν θα χάσεις αν επιτέλους ξεστομίσεις αυτό που νιώθεις λοιπόν σε αυτόν που ποθείς και αφήσεις τα παιχνίδια και άκουσε μας, αυτό θα είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο για σένα!

Καρκίνος

Ένα τόσο ευαίσθητο και συναισθηματικό πλάσμα σαν εσένα Καρκινάκι, αυτές τις γιορτινές μέρες έχεις πάντα μέσα σου μία έκρηξη συναισθηματική, μία υπερευαισθησία και η γλυκύτητα της ψυχή σου αντανακλά στα υγρά ματάκια σου! Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι μία μεγέθυνση όλων των παραπάνω, με την καρδιά σου να χτυπά στο ρυθμό του έρωτα και τους πλανήτες να σε καθιστούν από τους πιο τυχερούς στον έρωτα! Άσε τον πλούσιο συναισθηματικό σου κόσμο να βγει προς τα έξω και ζήσε μαγικές ερωτικές γιορτινές στιγμές!

Λέων

Φέτος τα Χριστούγεννα θα είναι όμορφα, ήσυχα, παραδοσιακά και οικογενειακά για σένα Λιονταράκι μας! Όμως ένα τόσο ερωτικό πλάσμα σαν εσένα, δεν γίνεται τέτοιες μέρες να μην ασχοληθεί με τον έρωτα! Αυτό ωστόσο που σε απασχολεί είναι κάτι από το παρελθόν, κάτι που ακόμα σε τρώει, που νοσταλγείς και το κρατάς μέσα σου από φόβο ή εγωισμό… Μήπως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις την κίνηση σου; Τα φετινά Χριστούγεννα σου δίνουν την ευκαιρία και που ξέρεις το θαύμα των Χριστουγέννων, μπορεί για σένα να είναι αυτή η πολυπόθητη επανασύνδεση…

Παρθένος

Παρθενάκι μας, εσύ είσαι συνήθως του προγράμματος, ντροπαλό, χαμηλών τόνων και μαζεμένος. Όμως φέτος τα Χριστούγεννα, η καθημερινότητα αλλάζει! Γίνεται πιο ερωτική, αφού μέσα από τις πλούσιες συναναστροφές σου με φίλους και γνωστούς, ίσως μία νέα γνωριμία σε συνταράξει, ξεχνώντας τα μετρημένα λόγια και εκμεταλλεύοντας το αδιαμφισβήτητο επικοινωνιακό σου ταλέντο αλλά και την ανανεωμένη σου εμφάνιση, για να σαγηνεύσεις το αντικείμενο του πόθου σου, κάνοντας τις γιορτές μαγικά ερωτικές!

Ζυγός

Είσαι αναμφισβήτητα το πιο συντροφικό ζώδιο Ζυγέ! Πόσο μάλλον τώρα που είναι Χριστούγεννα! Γιατί, γίνεται Χριστούγεννα και μοναξιά; Η έντονη συντροφική σου ανάγκη λοιπόν, έχει αυτές τις γιορτές, την τύχη με το μέρος της! Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος, οι ευκαιρίες για να ζήσεις μαγικές ερωτικές στιγμές, έτσι όπως πρέπει Χριστουγεννιάτικα, θα είναι αμέτρητες! Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιστρατεύσεις την απαράμιλλη γοητεία και την ακαταμάχητη γλυκύτητα σου!

Σκορπιός

Συνηθίζεις να κρατάς συναισθήματα και ευαισθησίες καλά κρυμμένα Σκορπιέ μας, βγάζοντας προς τα έξω ένα πρόσωπο ψυχρότερο από τον καυτό πλούσιο ψυχισμό σου. Όμως φέτος τα Χριστούγεννα η καρδιά σου γλυκαίνει και έχεις ανάγκη να το εκφράσεις αυτό, χωρίς δισταγμό! Σε συνδυασμό με την αδιάσειστη γοητεία σου και το πολυμήχανο μυαλό σου η ερωτική επιτυχία είναι αδιαμφισβήτητη, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι! Τόλμησε Σκορπιέ, έχεις και τη δύναμη, και το ερωτικό ταλέντο αλλά και την εύνοια των πλανητών!

Τοξότης

Αυτά τα Χριστούγεννα η αισιοδοξία σου δικαιώνεται παραδειγματικά Τοξοτάκι! Ανανεώνεσαι ψυχικά και συναισθηματικά και δεν διστάζεις ούτε μια στιγμή να εκφράσεις και να φωνάξεις, τα πιο βαθιά σου συναισθήματα ακόμα κι αν ο έρωτας για σένα είναι αυτά τα Χριστούγεννα κάτι κρυφό, παρελθοντικό ή απαγορευμένο! Τα θες όλα ή τίποτα στον έρωτα φέτος τα Χριστούγεννα, είσαι απαιτητικός και πεισμώνεις να κερδίσεις αυτά που επιθυμείς! Μπορείς Τοξότη μας! Γιατί αν δεν μπορείς εσύ, τότε ποιος;

Αιγόκερως

Φέτος τα Χριστούγεννα θα είσαι επικοινωνιακός, γοητευτικός, έξυπνος και ακαταμάχητος Αιγοκεράκι! Θα περιστοιχίζεσαι από πολύ κόσμο και ίσως μέσα από εκεί, να κάνεις μία ουσιαστική, πολλά υποσχόμενη γνωριμία! Γιατί φέτος έχεις ανάγκη την ισορροπία στη συντροφική σου ζωή! Και εντάξει, αν είσαι δεσμευμένος η ερωτική μαγεία των Χριστουγέννων είναι δεδομένη τώρα, αλλά αν είσαι ελεύθερος το μόνο που αρκεί να κάνεις είναι να αφήσεις ελεύθερο το επικοινωνιακό σου ταλέντο και την δυνατή γοητεία σου και όλα μπορεί να συμβούν…

Υδροχόος

Τα φετινά Χριστούγεννα για σένα ίσως σε βρουν λίγο κουρασμένο για να κάνεις αυτό το διαφορετικό που τόσο αγαπάς… Η οικογένεια και η καθημερινότητα ίσως μονοπωλήσουν το χρόνο σου αλλά ο εσωτερικός συναισθηματικός σου κόσμος Υδροχοάκι βράζει και είναι έτοιμος να εκραγεί με κάθε είδους έκφραση! Άσε τα συναισθήματα σου να βγουν στην επιφάνεια και βρες χρόνο να αγαπήσεις και να αγαπηθείς! Η τύχη είναι με το μέρος της ερωτικής σου ζωής αυτά τα Χριστούγεννα!

Ιχθύς

Αν είσαι ελεύθερος και ψάχνεις το άλλο σου μισό φέτος τα Χριστούγεννα Ψαράκι μου, οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη όλες τις γιορτινές μέρες! Μέσα από φίλους, γνωστούς και μετακινήσεις, ο έρωτας θα εμφανιστεί μπροστά σου γι’ αυτό άσε την αλάνθαστη διαίσθηση σου να κάνεις τη σωστή επιλογή γιατί οι κατακτήσεις θα είναι πολλές και η τάση σου για φλερτ… ασυμμάζευτη! Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να περάσεις μαγικές ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σου αλλά και καλοπέραση με πολύ κόσμο!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...