Προεδρίνα : «Μην τραβάς άλλο, μου γυρίζει το μάτι μου» (βίντεο)



Ένα καινούργιο ημερολόγιο ετοιμάζει ο Τρύφωνας Σαμαράς με αγαπημένες Ελληνίδες σταρ που αφήνονται στα χέρια του. Ανάμεσά τους είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Αθηνά Οικονομάκου, η Ευαγγελία Αραβανή και η Αναστασία Περάκη.
Στην φωτογράφιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου βρέθηκε το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής «Αποκαλυπτικά»  από το κανάλι EpsilonTv. Την ώρα που ο κάμεραμαν τραβούσε την παρουσιάστρια με δική της εντολή, εκείνη άπλωσε το χέρι της και κατέβασε τη κάμερα λέγοντας «μην τραβάς άλλο, μου γυρίζει το μάτι μου».
Το περιστατικό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από το πάνελ της εκπομπής, ενώ ο δημοσιογράφος Παντελής Νασόπουλος εξήγησε τι ακριβώς έγινε: «Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε κάποιους ενδοιασμούς σχετικά με την εμφάνισή της, με το μαλλί της. Ήθελε να γράψουμε συγκεκριμένες στιγμές με την κάμερα. Όταν εκείνη θεωρούσε ότι το μαλλί της ήταν αυτό που ήθελε. Ενώ μας λέει “ελάτε να γράψετε τώρα” και αρχίζει να γράφει ο Κώστας, ξαφνικά βλέπει το χέρι της Κωνσταντίνας, κάτω».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...