Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 21 ως 27 Δεκεμβρίου 2015, μ' ένα τραγούδι.


Τραγουδοπροβλέψεις εβδομάδας 21 ως 27 Δεκεμβρίου 2015

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων είναι εδώ, έτοιμη να χαρίσει μοναδικές στιγμές γεμάτες συναντήσεις, συζητήσεις, μηνύματα, αλλά και τυχερές ερωτικές εξελίξεις για αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού! Αυτά τα Χριστούγεννα έρχεται μία λαμπερή Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου για να μας δώσει το μήνυμα ότι η αγάπη όλα τα νικά και όλα τα μπορεί… Το παρελθόν παίζει σπουδαίο ρόλο στο παρόν μας τις ημέρες από 21 ως 27 Δεκεμβρίου και πολλοί θα κληθούμε να το δούμε κατάματα και είτε να το απολαύσουμε, είτε… να το αφήσουμε πίσω μας. Ας δούμε όμως, τις σημαντικές εξελίξεις της Χριστουγεννιάτικης εβδομάδας.

Ο Ερμής από τον Αιγόκερω φέρνει συναντήσεις και μηνύματα, που σοκάρουν…

Στις 21 Δεκεμβρίου ο Ερμής από τον Αιγόκερω βάζει τα δυνατά του για να μας βγάλει από την ρουτίνα και να δώσει δυναμισμό και ζωντάνια στην καθημερινότητά μας. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό, θα φέρει ξαφνικές λεκτικές κόντρες, αλλά και ειδήσεις που δεν θα έχουν τόσο ευχάριστο ύφος, για τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς,ΚαρκίνουςΖυγούςΑιγόκερους) του δευτέρου δεκαημέρου! Αυτά είναι και τα ζώδια που πρέπει πάση θυσία να αποφύγουν την πρόκληση ή και την τολμηρή συμπεριφορά στις συζητήσεις και στις επικοινωνίες τους.
 
Την ίδια ημέρα όμως, ο Ερμής βρίσκεται και σε εξάγωνο με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού και αυτή η αστρολογική όψη έρχεται για να γλυκάνει το κλίμα, για να θυμίσει ότι έχουμε γιορτές και πρέπει να φοράμε το όμορφο χαμόγελο μας στους ανθρώπους που αγαπάμε. Τα ζώδια της Γης(ΤαύροιΠαρθένοιΑιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (ΚαρκίνοιΣκορπιοί,Ιχθείς) που γεννήθηκαν στο β΄ δεκαήμερο, θα βρουν διέξοδο και χαρά μέσα από ρομαντικές συναντήσεις στα αισθηματικά τους. Ο Ερμής δημιουργεί μία ακόμα θετική όψη την ίδια ημέρα, με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Ιχθύ, οπότε τα ζώδια που αναφέραμε παραπάνω, θα καταφέρουν μέσα από συζητήσεις και εξομολογήσεις θα καταφέρουν να γιατρέψουν ανοιχτές πληγές που πονάνε.

Παραμονή Χριστουγέννων γεμάτη συναίσθημα, αλλά και… καβγαδάκια!

Έρχεται λοιπόν και η Παραμονή των Χριστουγέννων, μία μέρα γεμάτη αγάπη, λάμψη, ζεστασιά και πολλή συντροφικότητα… Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω έρχεται σε σύγκρουση με τον Άρη από τον Ζυγό, δημιουργώντας τις αιτίες να υπάρχουν διαφωνίες και εντασούλες στις σχέσεις των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού (ΚριούςΚαρκίνουςΖυγούςΑιγόκερους) που γεννήθηκαν στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.
 
Την Παραμονή των Χριστουγέννων όμως, έρχεται και μία θετική όψη για να δώσει αιτίες χαράς και επιτυχίας… Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Δία από την Παρθένο. Αυτή την ημέρα λοιπόν θα υπάρξουν οι τυχεροί που θα κάνουν μία νέα γνωριμία, που θα δουν μία προσωπική τους υπόθεση να έχει πολύ όμορφη εξέλιξη ενώ δεν θα λείψουν τα δώρα, τα ξαφνιάσματα, οι προτάσεις και τα ερωτικά γλέντια! Ποιοι θα ευνοηθούν από αυτή την όψη; Τα ζώδια της Γης (ΤαύροιΠαρθένοιΑιγόκεροι) και τα ζώδια του Νερού (ΚαρκίνοιΣκορπιοίΙχθείς) του τρίτου δεκαημέρου!

Τα Χριστούγεννα της αγάπης και των ξαφνικών προτάσεων!

Ανήμερα των Χριστουγέννων έρχεται μία σπάνια Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου για να φωτίσει τις καρδιές μας. Είναι η τελευταία πανσέληνος του 2015, αλλά και η πρώτη πανσέληνος του 21ου αιώνα, η οποία και προκύπτει την ημέρα την ημέρα των Χριστουγέννων. Αξίζει να τονίσουμε εδώ, πως την τελευταία φορά που είχαμε Πανσέληνο ανήμερα των Χριστουγέννων ήταν πριν 39 ολόκληρα χρόνια (το 1977) ενώ η επόμενη φορά που θα είναι ολόγιομο το φεγγάρι την ημέρα των Χριστουγέννων, είναι το 2034.
 
Τι σημαίνει όμως αυτό για τη ζωή μας, και τις εξελίξεις μας; Αυτά τα Χριστούγεννα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν που το συντηρούσαμε με νύχια και με δόντια και να υποδεχτούμε το ξεκίνημα μίας νέας, διαφορετικής εποχής. Πρέπει να κάνουμε μέσα μας το ξεκαθάρισμα, τι είναι αυτό που αγαπάμε, τι θέλουμε να κρατήσουμε στο πλάι μας… Και να πάρουμε αποφάσεις! Μαζί με την Πανσέληνο έχουμε ένα όμορφο τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και στον Δία που πραγματικά θα φέρει μία πολύ τυχερή στιγμή, ιδιαίτερα για τα ζώδια της Γης (ΤαύρουςΠαρθένουςΑιγόκερους) και τα ζώδια του Νερού (ΚαρκίνουςΣκορπιούςΙχθείς) που γεννήθηκαν στοτρίτο δεκαήμερο.
 
Ποιο τραγούδι ταιριάζει στην δική σου αισθηματική ζωή για τα φετινά Χριστούγεννα; Ποια θα είναι τα δώρα που θα χαρίσουν οι πλανήτες στα αισθηματικά σου για την εβδομάδα 21-27 Δεκεμβρίου; Διάβασε την ερωτική σου πρόβλεψη και άκουσε το δικό σου ερωτικό τραγούδι για τα Χριστούγεννα! Και βέβαια, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τις προσωπικές αστρολογικές προβλέψεις, με βάση τον αστρολογικό χάρτη σου.

Οι προβλέψεις της εβδομάδας με ένα τραγούδι

ΚΡΙΟΣ
«Η επιμονή σου – Ελεονόρα Ζουγανέλη /Κώστας Λειβαδάς»
Αν είναι κάτι που σε κάνει να κερδίζεις και να πηγαίνεις μπροστά, είναι η επιμονή σου! Αυτά τα Χριστούγεννα όλα θα γίνουν όπως τα θες και η καρδιά σου θα γλυκάνει από όμορφα συναισθήματα, φίλε Κριέ, γιατί δεν το βάζεις κάτω, επιμένεις να αλλάξεις τις καταστάσεις και ναι θα τα καταφέρεις! Η Πανσέληνος στον Καρκίνο σε φέρνει πιο κοντά σε αυτό που αγαπάς!
«Αν είναι κάτι που με κέρδισε σε σένα, κάτι που ήξερε πώς να με ξεπερνάει, είναι αγάπη μου αυτή η επιμονή σου, μια αγάπη που έμαθε να μην τα παρατάει! Αν είναι κάτι που μου είπε να διαλέξω, ούτε τα λόγια σου είναι, ούτε η ομορφιά! Αυτή η υπέροχη, τρελή επιμονή σου, πως είναι κρίμα εμείς να ζούμε χωριστά! Αχ να 'ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου! Σαν λες όλα θα γίνουνε κι ακούω τη φωνή σου, σαν λες όλα θα γίνουνε κι ακούω τη φωνή σου, αχ να 'ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου!»
 
 
ΤΑΥΡΟΣ
«Πάρα πολύ – Παντελής Παντελίδης»
Είναι γεγονός ότι αυτά τα Χριστούγεννα είναι ιδιαίτερα, αισθαντικά και αγαπησιάρικα για σένα, αγαπητέ Ταύρε! Πάρα πολύ, θα ταξιδέψει σε άλλη γη η καρδούλα σου! Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Δίας από την Παρθένο, με τον Ερμή και την Αφροδίτη, θα φέρουν τυχερές ερωτικές εξελίξεις που θα σε απογειώσουν! Παράλληλα έρχεται μία μαγευτική πανσέληνος στον Καρκίνο που δημιουργεί το κατάλληλο σκηνικό για να δεχτείς ερωτικές εξομολογήσεις από καρδιάς! Απόλαυσε λοιπόν το τραγουδάκι σου:
«Πάρα πολύ, πάρα πολύ την καρδιά μου ταξιδεύεις σ' άλλη γη, πάρα πολύ, η αγκαλιά σου με τρελαίνει κι όπου βγει. Πάρα πολύ, πάρα πολύ, τόσες ιστορίες έχω ακούσει με ποτό και δάκρυ, πίστεψα μαζί σου πως θα βρω, ξανά εγώ μια άκρη!»
 
 
ΔΙΔΥΜΟΣ
«Γύρνα με στο Χτες – Έλενα Παπαρίζου»
Τα φετινά Χριστούγεννα φέρνουν για σένα, φίλε Δίδυμε, ανοιχτά κεφάλαια του χτες, τα οποία πρέπει να τα κλείσεις… Είτε θα κάνεις μία νέα αρχή με ένα πρόσωπο που είναι για σένα σημαντικό, είτε θα πάρεις την απόφαση να γυρίσεις σελίδα! Όποια και να είναι η απόφασή σου, εσύ θα νιώσεις όμορφα και σου ανοίγονται καλές προοπτικές, μετά την καταιγίδα που πέρασες… Το τραγούδι σου για τα φετινά Χριστούγεννα λοιπόν είναι από την Έλενα Παπαρίζου:
«Τους αγγέλους πάντα ονειρεύομαι αλλά, με τους δαίμονές μου ζω και υπάρχω, τελικά φοβάμαι, μα να ’μαι εδώ μπροστά, φοβάμαι μα στα πόδια δε το βάζω πια! Γύρνα με στο χθες, σαν παλιά ταινία η ζωή μας, να παίξει πλάνα με σιωπές μέχρι στο φιλί μας η ανάσα ν’ αντέξει!»
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Εμείς δεν θα χωρίσουμε ποτέ – Κωνσταντίνος Αργυρός»
Αγαπητέ Καρκίνε, είσαι ο πρωταγωνιστής αυτών των Χριστουγέννων, αφού μία σπάνια, υπέρλαμπρη Πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο! Το παρελθόν φέρνει στην καρδιά και στην ψυχή σου μηνύματα, που σου δίνουν την ελπίδα για το αύριο… Αυτό που περίμενες εδώ και καιρό έρχεται και σε αιφνιδιάζει, σου αλλάζει την καθημερινότητα, σε κάνει να αισθάνεσαι ένταση, πάθος και προσμονή… Το δικό σου τραγούδι λοιπόν για τα Χριστούγεννα είναι:
«Εμείς δε θα χωρίσουμε ποτέ, ακόμα κι αν δεν είμαστε μαζί για πάντα, θα μας δένει αυτό το ναι! Που ορκίστηκε το σώμα στη ψυχή, εμείς δε θα χωρίσουμε ποτέ καρδιά μου, μη φοβάσαι στο `χω πει! Όπως και να τα φέρει η ζωή εμείς δε θα χωρίσουμε ποτέ...»
 
ΛΕΩΝ
«Πριν πεις σ΄αγαπώ – Κωνσταντίνος Αργυρός»
Αναμφίβολα ήσουν το ζώδιο του 2015, που έζησες δυνατά περιστατικά στον τομέα των σχέσεων… Αυτή η χρονιά κλείνει την αυλαία της με εσένα να αναζητάς κάτι πιο ουσιαστικό και βαθύ! Τις ημέρες των Χριστουγέννων οι απαιτήσεις σου αυξάνονται, δεν θέλεις μισές τις καταστάσεις, τις θες ολοκληρωμένες και αναζητάς, αλλά και διεκδικείς τον απόλυτο έρωτα… Το παρελθόν το αφήνεις πίσω, σε αυτό σε βοηθά η Πανσέληνος στον Καρκίνο, κοιτάς μόνο μπροστά και ναι, έχεις επιτυχία! Το τραγουδάκι σου για τα Χριστούγεννα είναι:
«Πριν πεις σ’ αγαπώ για σκέψου αν αντέχεις στα αλήθεια να με έχεις, το εσύ να ‘ναι εγώ, πριν πεις σ’ αγαπώ το μέσα σου μέτρα, που είναι σαν πέτρα και σπάω όπου σταθώ, σε όλα μαζί αλλιώς σε όλα χωριά, αν λείπεις στα ζόρια η σχέση δεν ζει! Σε όλα μαζί, αλλιώς φύγε τώρα, καλύτερα μπόρα από αιώνια βροχή!»

 
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Δεν ξέρω πόσο σ΄ αγαπώ – Βίκυ Μοσχολιού»
Έφτασαν τα Χριστούγεννα μίας χρονιάς που σε ταλαιπώρησε, σε δοκίμασε και σε μπέρδεψε στα αισθηματικά σου! Αυτές τις γιορτινές μέρες όμως, ο χρόνος θα σου δώσει όσα σου στέρησε… Ο κυβερνήτης σου ο Ερμής θα βρεθεί σε αρμονικές όψεις με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό και τον Δία από το ζώδιό σου, δίνοντάς σου την δική σου «τυχερή» στιγμή, να δώσεις και να πάρεις αγάπη… Έρχονται δυνατές ερωτικές εξομολογήσεις και εσύ τραγουδάς:
«Δεν ξέρω πόσο σ' αγαπώ, μέτρο δεν έχει η αγάπη, είναι απ' τον ήλιο πιο ψηλά και δεν τη φτάνει μάτι. Ήταν μια σπίθα στην αρχή και μιας βροχής ψιχάλα κι έγινε η σπίθα πυρκαγιά και πέλαγος η στάλα. Η αγάπη που μας έδεσε, πόνο δε θα γνωρίσει, είμαστε δυο σταλαγματιές από την ίδια βρύση…» 
 
 
ΖΥΓΟΣ
«Μην σταματάς – Δημήτρης Καραδήμος»
Τα φετινά Χριστούγεννα είναι γεμάτα πάθος και ένταση για σένα, φίλε Ζυγέ! Ο Ερμής από τον Αιγόκερω πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Ουρανό, αλλά και με τον Άρη από το ζώδιό σου! Τα θέλεις όλα δικά σου εδώ και τώρα, παθιάζεσαι, ξεσπάς, αλλά απολαμβάνεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο, ιδιαίτερα ανήμερα των Χριστουγέννων, που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Καρκίνο!
«Χιλιάδες τρόπους ψάχνω αισθήματα να εκφράσω, όταν μιλάν τα ματιά τα λόγια είναι περιττά. Η νύχτα είναι δικιά μας, έλα να πάρουμε φωτιά! Μη σταματάς να με φιλάς, τρελαίνομαι, ναι, παιδεύομαι το παραδέχομαι! Τα χείλη μου όταν ακουμπάς να καίγομαι, ναι, μαγεύομαι, το παραδέχομαι! Μη σταματάς να με φιλάς… Τρελαίνομαι, το παραδέχομαι! Τα χείλη μου όταν ακουμπάς να καίγομαι, το παραδέχομαι!» 
 
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Κοντά σου – Νίκος Βέρτης»
Αυτά τα Χριστούγεννα εκπληρώνουν όνειρα, προσδοκίες και σε κάνουν να βρεις τη χαρά που έψαχνες εδώ και καιρό μέσα σου! Κοντά στον έρωτα που περιμένεις θα περάσεις τις ημέρες που ακολουθούν, αφού οι θετικές όψεις του Ερμή με την Αφροδίτη και τον Δία, επιφυλάσσουν συναντήσεις, μηνύματα και ειδήσεις που θα πυρπολήσουν με πόθο την ερωτική σου ζωή! Κάνεις σχέδια για την εξέλιξη μίας σχέσης και αυτά τα σχέδια θα γίνουν πραγματικότητα! Ο στίχος σου λοιπόν για αυτά τα Χριστούγεννα είναι:
«Κοντά σου έμαθα να ζω, κοντά σου να ανασαίνω, αν θα σε χάσω θα χαθώ, είσαι στη μοναξιά μου η μόνη συντροφιά μου, συ μου ‘μαθες να αγαπώ, είσαι τα όνειρά μου, ήρθε η παρηγοριά μου, κοντά σου έμαθα να ζω!»
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
«Ε, και – Ονιράμα»
Μία χρονιά που σου έδωσε σημαντικά μαθήματα έφτασε στο τέλος της και εσύ τώρα θέλεις να πεις και να εκφράσεις αυτά που ως τώρα δίσταζες! Οι αστρολογικές όψεις των Χριστουγέννων σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις την πραγματικότητα, τα συναισθήματά σου και να βρεις το νόημα που κρύβεται πίσω από μία ερωτική σχέση! Παθιασμένες ερωτικές στιγμές σε περιμένουν την ημέρα των Χριστουγέννων… Καλή διασκέδαση γιατί το αξίζεις, ο Κρόνος σε έχει ήδη ταλαιπωρήσει!
«Αγκαλιασμένοι σαν σχιζοφρενείς, μακριά από έναν κόσμο που πληγώνει, ποτέ να μην μας βρουν, ανάμεσά μας να μην μπουν, να μην μας την σπάει κανείς! Δεν είχα πίστη, ελπίδα, αντοχές και χαρά, ε ναι, καταστρεφόμουν με λάθη πολλά ο τρελός, ε και; Τώρα άλλαξαν όλα! Αγκάλιασέ με, σφίξε με, να μείνω πάντα εδώ, ποτέ μου όσα δεν είπα, θέλω τώρα να σου πω! Ε ναι, τώρα πια όλα δικά μας είναι, ναι»!
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Τι γλυκό να σ΄ αγαπούν – Χάρις Αλεξίου»
Είναι γλυκό να σ΄ αγαπούν και να σου το λένε, φίλε Αιγόκερε… Αυτά τα Χριστούγεννα τα λόγια αγάπης δίνουν και παίρνουν, δεν λείπει όμως και η νοσταλγία, τα δάκρυα και η ένταση, γιατί κάποιες υποθέσεις σου δεν ήρθαν ακριβώς όπως σχεδίαζες ή ήθελες! Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω αφήνεις πίσω σου κάθε πίκρα και αφοσιώνεσαι σε αυτό που σου ανήκει, που είναι δικό σου, που αγαπάς πολύ…
«Μάτια μου μεγάλα, μάτια μελαγχολικά, ήπια στάλα-στάλα τα βαθιά σας μυστικά! Τι γλυκό να σ' αγαπούν και να σου το λένε, μάτια που μελαγχολούν και κρυφά σου κλαίνε, και κρυφά σου σιγοκλαίνε…»
 
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Για σένα – Γιάννης Κότσιρας»
Χριστούγεννα γεμάτα πάθος, ένταση και συναισθήματα, που τα θεωρούσες ξεχασμένα ετοιμάσου να ζήσεις, φίλε Υδροχόε! Η Χριστουγεννιάτικη Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, σε κάνει να αναπολείς, να χάνεσαι, να ζηλεύεις, αλλά να αγαπάς πραγματικά! Τα συναισθήματα αυτά είναι αμοιβαία και εκδηλώνονται, εκφράζονται με τον πιο όμορφο τρόπο!
«Κι όπως θα λιώνει μες τα μάτια σου η βροχή, ουράνια τόξα θα γεννάει το φιλί, να ξημερώνει κι η ζωή μου να μπορεί να ζει για σένα.. Εκεί για σένα θα ‘μαι εκεί, για σένα. Ένα γέλιο θα ‘μαι, μια στιγμούλα θα ‘μια κι ίσως να ‘μαι κάτι που να μοιάζει αγάπη. Θα ‘μαι εκεί για σένα, δυο κορμιά σαν ένα!» 
 
ΙΧΘΕΙΣ
«Γι΄ αυτό σ΄ αγαπώ – Ζικ-Ζακ»
Τα λάθη, τα πάθη και οι αδυναμίες σου οι ερωτικές, έρχονται τώρα τα Χριστούγεννα να σε κάνουν να συνειδητοποιείς τι έφταιξε, τι πήγε στραβά, τι αγαπάς και τι θέλεις πραγματικά δίπλα σου! Μπορεί μία σχέση που υπάρχει στη ζωή σου να μην έχει λογική, να σε κάνει να παραμιλάς και να χάνεσαι σε σκέψεις που σε μπερδεύουν, όμως αυτά τα Χριστούγεννα η αγάπη έρχεται στην αγκαλιά σου και εσύ τραγουδάς:
«Επειδή η λογική τελειώνει εκεί που αρχίζεις εσύ και μ’ ένα σου άγγιγμα όλα γκρεμίζονται και πάλι χτίζονται απ’ την αρχή! Κι όλα τα αστέρια κι οι γαλαξίες χορεύουν μέσα μου ως το πρωί, γι’ αυτό σ’ αγαπώ! Επειδή χαράζεις καινούριες πληγές στο κορμί μου και γίνομαι χώμα, σάρκα κι αίμα και γίνεσαι εσύ η ψυχή μου κι οι άγρυπνες νύχτες φεύγουν πέρα μακριά απ’ τη ζωή μου. Γι’ αυτό σ’ αγαπώ κι επειδή υπάρχουν τόσες χιλιάδες επειδή, για να σου πω και μόνο στα χέρια σου νιώθω ατόφιος εγώ κι όπου κι αν ψάξω στου μυαλού μου τις γωνιές, εσένα θα βρω. Γι’ αυτό σ’ αγαπώ, γι’ αυτό σ’ αγαπώ, γι’ αυτό σ’ αγαπώ, γι’ αυτό σ’ αγαπώ!»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...