Στενός συνεργάτης της Ελένης: Κρίμα που δεν αναβάθμισε την εικόνα της

Στενός συνεργάτης της Ελένης: Κρίμα που δεν αναβάθμισε την εικόνα της

Όλα αυτά τα χρόνια που η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής σόουμπιζ και της τηλεοπτικής επιτυχίας, φρόντιζε να κρατάει δίπλα της τους ανθρώπους που την είχαν βοηθήσει με τη δουλειά της να φέρνει το αποτέλεσμα που ήθελε.
Υπάρχουν 4-5 συγκεκριμένοι άνθρωποι που δεν θα τους άλλαζε για τίποτα.
Ανάμεσα τους ο Γιώργος Ασημινάκης, ο άνθρωπος που έγινε συνώνυμος του floor manager, ο άνθρωπος που επιλέγουν όλοι οι καταξιωμένοι παρουσιαστές. Ο στενός συνεργάτης της Ελένης έχει ζήσει την ελληνική ιδιωτική τηλεόραση από τα γεννοφάσκια της και μίλησε στο Oneman.gr και τον Κωνσταντίνο Αμπατζή για αυτά που παρατηρεί και πως έχει εκφυλιστεί το μέσο.
Πρώτα αποκάλυψε αυτό που θα ήθελε για την Ελένη. «Χαιρόμουν πάντα να συνεργάζομαι με επαγγελματίες και ανθρώπους που άκουγαν αυτά που είχες να τους πεις. Όπως και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία δικαίως είναι πρώτη σε αυτό που κάνει και είναι κρίμα που δεν ανέλαβε και κάποια άλλα μεγάλα πρότζεκτ για να μπορέσει να αναβαθμίσει την εικόνα της. Χαιρόμουν και χαίρομαι να δουλεύω με αυτούς τους ανθρώπους. Σήμερα στα περισσότερα πρότζεκτ δουλεύω σαν ρομπότ. Πηγαίνω, κάνω τη δουλειά μου, παίρνω τα λεφτά για να μπορέσω να ζήσω και φεύγω».
Για τα κακώς κείμενα του μέσου, ο Γιώργος Ασημινάκης μίλησε για τα νέα ήθη που έφερε η κρίση και αναρωτιέται αν αυτοί που προσλαμβάνουν κόσμο στην τηλεόραση ξέρουν τη δουλειά ή έχουν πέσει θύματα της φτώχειας. «Εγώ τη δουλειά μου την απολάμβανα περισσότερο πριν την κρίση. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει απαραίτητα με το οικονομικό κομμάτι. Οι νέοι, ενώ θεωρητικά θα έπρεπε να είναι πιο καταρτισμένοι, δεν είναι. Όταν θέλεις όμως φθηνά εργατικά χέρια, δεν θα βρεις τον απόλυτο επαγγελματία και θα πάρεις άλλα παιδάκια τα οποία μπορεί να έχουν βγάλει μια σχολή και να έχουν μάθει πέντε πράγματα, όμως δεν έχουν την παραμικρή πρακτική πείρα. Ξαφνικά τον έπαιρναν και γινόταν παρουσιαστής, σκηνοθέτης, οπερατέρ κι αυτή αλυσίδα οδήγησε στη μείωση της ποιότητας της τηλεόρασης. Προσπαθώ τόσα χρόνια να καταλάβω αν οι από πάνω στα κανάλια ξέρουν από τηλεόραση. Όσο λεφτά κι αν πέσουν, έχουν μπει τόσοι άσχετοι στο χώρο κι υπάρχει τόσο μεγάλη ημιμάθεια, που αν δεν φύγουν τουλάχιστον οι μισοί δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...