Ετήσιες Προβλέψεις 2016 για όλα τα Ζώδια ανά δεκαήμερο

zodia-2016

Πως θα εξελιχτεί η νέα χρονιά ανάλογα με το δεκαήμερο που έχεις γεννηθεί;

ΚΡΙΟΣ
21/3-31/3
Αυτή τη χρονιά θα κληθείς να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και να σταθεροποιηθείς. Ο ΄Αρης στον Τοξότη την άνοιξη θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Σπουδές, ταξίδια, νέοι στόχοι ευνοούνται. Βάλε γερές βάσεις 6-27/5, 6/3-16/4 και 2-24/8. Ο Δίας στο Ζυγό, από 9/9-25/10 θα τονώσει την προσωπική σου ζωή και τις σχέσεις σου. Κάνε τις επιλογές σου και μη σκορπίζεσαι. Ο Ποσειδώνας μπορεί να αποσταθεροποιήσει τα συναισθήματά σου ή να δημιουργήσει προβλήματα υγείας. Προσοχή σ’αυτήν από 17/4-26/5, απόφυγε κάθε κίνδυνο. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 σε καλεί να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και την εμφάνισή σου. Η Ηλιακή έκλειψη την 1/9 σε αποσταθεροποιεί σε θέματα εργασίας ή υγείας.
1-10/4
Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες σου, να μειώσεις τον αυθορμητισμό σου και τις επαναστατικές σου διαθέσεις καθώς ο Ουρανός θα σε επηρεάζει ως τον Μάρτιο. Ετοιμάσου για νέες προκλήσεις. Ο Κρόνος στον Τοξότη ως τον Ιούλιο και από το Σεπτέμβριο ως το τέλος της χρονιάς θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τα θέλω σου και να βάλεις γερά θεμέλια. Προσοχή το Μάρτιο και το Μάιο για τυχόν προβληματάκια σε εργασία ή υγεία. Το Δεκέμβριο θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου, να ταξιδέψεις, να σπουδάσεις. Ο Δίας, από τον Μάρτιο ως τον Ιούλιο θα σε στηρίξει σε θέματα εργασίας ή υγείας. Περνώντας στο Ζυγό, από τέλη Οκτωβρίου ως το τέλος της χρονιάς, θα σε βοηθήσει να αλλάξεις την προσωπική σου ζωή και ότι δεν σε ικανοποιεί. Ένας χωρισμός είναι πιθανό σενάριο. Η Ηλιακή έκλειψη στις 9/3 θα σου δώσει την ανάγκη να μείνεις μόνη, προσοχή και στην υγεία. Ο ανάδρομος Ερμής από 18-25/1 και από 19-26/12 θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου.
11-20/4
Αυτή τη χρονιά ξυπνά η πρωτοποριακή σου διάθεση και δημιουργεί ασυνήθιστες καταστάσεις. Ο Ουρανός, από τον Απρίλιο ως το τέλος της χρονιάς, δημιουργεί επαναστατικές τάσεις που αλλάζουν δεδομένα ζωής. Μπορεί να αποφασίσεις να αναλάβεις ένα περίεργο σχέδιο, να διαλύσεις ή να δημιουργήσεις ξαφνικά μια σχέση. Τον Δεκέμβριο θα χτίσεις στέρεα εδάφη και θα καθιερωθείς. Ο Δίας στην Παρθένο ως τον Φεβρουάριο και από 20/7-8/9 θα φέρει ευκαιρίες στην καριέρα ή μια νέα δουλειά, θα σε βοηθήσει και σε τυχόν προβλήματα υγείας. Περνώντας στον Ζυγό, θα δεις βελτιώσεις στην προσωπική σου ζωή προς τα τέλη της χρονιάς και το 2017. Ο ανάδρομος Άρης στο Σκορπιό, από 17/5-29/6, σου ζητά να προσέχεις οικονομικά, φορολογικά, κληρονομικά θέματα καθώς και επενδύσεις. Η έκλειψη Σελήνης στις 16/9 σε καλεί να φανείς προσεκτική σε θέματα υγείας και να αποφύγεις τις καταχρήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
21-30/4
Αυτή τη χρονιά προσπάθησε να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και τα δώρα που ήδη σου έχει δώσει ο Δίας στην Παρθένο. Θέλω να πιστεύω πως σου δόθηκαν ευκαιρίες για σχέδια, έναν έρωτα ή έναν απόγονο. Ο Κρόνος στον Τοξότη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα, οφειλές ή δάνεια μόνο τον Αύγουστο. Ο Δίας στο Ζυγό, από τις 9/9, θα σου δώσει ευκαιρίες στην καριέρα. Θα πετύχεις τους στόχους σου, θα αναλάβεις περισσότερες ευθύνες, θα ευνοήσει σχέσεις με συνεργάτες, θα βελτιώσει την υγεία σου. Ο Αρης στον Τοξότη, από 17/4-26/5, σου ζητά να κάνεις ένα βήμα πίσω, να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να προσέχεις τις συναλλαγές σου με τρίτους για να μην έρθεις σε ρήξη. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 θα φέρει στην επιφάνεια προβλήματα στην εργασία ή στην υγεία. Η Ηλιακή έκλειψη την 1/9 μπορεί να φέρει έναν έρωτα που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.
1-10/5
Αυτή η χρονιά σου ανήκει! Ο Δίας στην Παρθένο, ήδη από τα τέλη του 2015, σου έχει προσφέρει πολλά. Οι επιθυμίες σου ικανοποιούνται με ένα μαγικό τρόπο, ανακαλύπτεις τα συναισθήματά σου, επωφελείσαι από νέες σχέσεις, σχέδια, την απόκτηση ενός απογόνου. Καταφέρνεις στόχους που κάποτε ήταν ανέφικτοι. Νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου και οι προσπάθειές σου επιτυγχάνονται χωρίς κόπο. Αναγνωρίζεσαι, δικαιώνεσαι! Από το Μάρτιο ως τον Σεπτέμβριο, ο Ποσειδώνας σε βοηθά να αναδείξεις τα ταλέντα σου, τη δημιουργικότητά σου. Από τα τέλη Οκτωβρίου ως το τέλος της χρονιάς, ο Δίας στο Ζυγό φέρνει ευχάριστα νέα στην καριέρα ή την υγεία. Προσοχή το Νοέμβριο από ατυχήματα, ιώσεις, καταχρήσεις.
11-21/5
Τους δύο πρώτους μήνες της χρονιάς θα κληθείς να επανεξετάσεις τα σχέδια σου, να προβείς σε αναθεωρήσεις και να δεις εκ νέου τους στόχους σου. Ο Δίας στην Παρθένο από 20/7-8/9 θα πραγματοποιήσει τα όνειρά σου, θα σου φέρει έναν έρωτα, έναν απόγονο, θα σε κάνει πιο δημιουργική, θα σε βοηθήσει να χτίσεις γερά εδάφη. Ο Ουρανός από τον Απρίλιο ως το τέλος της χρονιάς μπορεί να φέρει απρόβλεπτα ένα θέμα υγείας, μην ρισκάρεις. Ο Άρης στο Σκορπιό, στα τέλη Ιανουαρίου και αρχές Φεβρουαρίου, μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στις σχέσεις σου και να φέρει μια κρίση. Γυρνώντας ανάδρομος τον Ιούνιο θα κάνεις ένα πισωγύρισμα σε προσωπικό επίπεδο ή μπορεί να γυρίσεις σε μια σχέση του παρελθόντος. Προσοχή σε συμφωνίες και επικοινωνία από 28/4-8/5, από 8/1-17/1, από 30/8-13/9. Προσοχή και σε ατυχήματα ή εντάσεις τον Ιούνιο. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16/9 σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματική.

ΔΙΔΥΜΟΙ
22-31/5
Ο Κρόνος έχει ήδη ξεκινήσει να σε ταλαιπωρεί από το 2015. Θα σε ταλαιπωρήσει ξανά το καλοκαίρι οδηγώντας σε σε ξεκαθαρίσματα. Είτε θα αποφασίσεις ένα χωρισμό είτε θα δεσμευτείς περισσότερο. Περίμενε ως το φθινόπωρο που θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες. Η άνοιξη θα είναι δύσκολη. Ο Άρης στο απέναντι ζώδιο θα δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Η κατάσταση θα είναι πολύπλοκη. Θα βγουν στην επιφάνεια πληγωμένα συναισθήματα, θα κάνεις αναθεωρήσεις σε κοινές αποφάσεις. Αντιπαραθέσεις θα σε οδηγήσουν σε μια κρίση. Πρόσεχε πολύ τις κινήσεις σου, κράτα χαμηλούς τόνους, μην φέρεσαι ανταγωνιστικά για να μην το μετανιώσεις. Πάρε οποιαδήποτε απόφαση με πολιτισμένο τρόπο. Ο Δίας στο Ζυγό από τις 9/9 θα φέρει αισιοδοξία στη ζωή σου. Τα σχέδιά σου θα προωθηθούν, ο έρωτας θα πρωταγωνιστήσει ενώ και ένας απόγονος είναι πιθανός. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 σε κάνει ευαίσθητη ενώ η Ηλιακή έκλειψη την 1/9 μπορεί να φέρει μια επέκταση, μια μετακόμιση, μια αλλαγή στο χώρο σου.
1-10/6
Ο Κρόνος φέρνει εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο αυτή τη χρονιά και σε αφήνει για λίγο ελεύθερη τον Αύγουστο. Θα αντιμετωπίσεις καταστάσεις που θα χρειαστεί να δεις με σοβαρή ματιά. Η αισιοδοξία και η ανεμελιά περιορίζονται. Θα αναλάβεις ευθύνες στη σχέση σου είτε με ηλικιωμένα οικογενειακά πρόσωπα. Θα θελήσεις να κάνεις αλλαγές την άνοιξη σε οικογενειακό επίπεδο, να μετακομίσεις, να αποκτήσεις έναν απόγονο, όμως θα συναντάς εμπόδια. Η κατάσταση θα αρχίσει να αλλάζει σταδιακά από το φθινόπωρο και προς τα τέλη της χρονιάς. Ο Δίας στο Ζυγό, από τις 9/9 θα φέρει ευκαιρίες για νέα σχέδια, λύσεις σε τυχόν προβλήματα αλλά και έναν έρωτα. Ιούνιο και Σεπτέμβριο θα έχεις τη δυνατότητα να δεις την πραγματικότητα σε ρεαλιστικές βάσεις. Μην περιμένεις σχέσεις με προοπτική αυτή τη χρονιά παρά μόνο τους δυο τελευταίους μήνες. Η Ηλιακή έκλειψη στις 9/3 φέρνει επαγγελματικές επιτυχίες συνοδευόμενες από πολλές ευθύνες.
11-21/6
Η κοινωνική σου ζωή αυξάνεται, απελευθερώνεσαι και γίνεσαι πρωτοποριακή, ανοίγουν οι ορίζοντές σου. Θα σε απασχολήσουν οικογενειακά θέματα αυτή τη χρονιά, μια μετακόμιση, μια επέκταση, ένας απόγονος, η ακίνητη περιουσία. Όλα αυτά θα ρυθμιστούν από τέλη Ιουλίου ως αρχές Σεπτεμβρίου. Προσοχή τον Ιούνιο σε εργασιακά θέματα ή προβλήματα υγείας. Αντιμετώπισε τα άμεσα για να μην γιγαντωθούν μέσα στο καλοκαίρι. Προσοχή και στην επικοινωνία ή σε συμφωνίες με τον ανάδρομο Ερμή, από 8-17/1, από 28/4-8/5, από 30/8-13/9. Ο Κρόνος προς τα τέλη της χρονιάς περνάει απέναντι από το δεκαήμερό σου και θα σε δοκιμάσει, θα ξεκαθαρίσεις προσωπικά ζητήματα, γάμο ή σχέσεις. Η βοήθειά σου θα είναι ο Άρης στο Ζυγό που θα σου δίνει αισιοδοξία. Δύσκολος μήνας ο Σεπτέμβριος καθώς ο Άρης μπορεί να φέρει ρήξη σε σχέσεις ή συνεργασίες. Μια τάξη στη συναισθηματική σου ζωή θα μπει το Δεκέμβριο. Θα απομακρυνθείς από προβληματικές σχέσεις ή καταστάσεις που σε πιέζουν και σε περιορίζουν. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16/9 φέρνει μπερδέματα σε οικογενειακά ή εργασιακά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/6-2/7
Ο Ποσειδώνας αυτή τη χρονιά σου δίνει ένστικτο, φαντασία, δημιουργικότητα. Ο Κρόνος μπορεί να σε αναστατώσει για λίγο τον Αύγουστο βγάζοντας στην επιφάνεια παλιότερα θέματα υγείας. Ο Δίας στο Ζυγό, από 9/9 ως τέλη Οκτωβρίου σε σπρώχνει σε αλλαγές σε οικία. Μπορεί να θελήσεις να μετακομίσεις, να επεκτείνεις την περιουσία σου, να αποκτήσεις έναν απόγονο ή έναν συγκάτοικο. Μην παίρνεις αποφάσεις από 17/4-26/5 σε θέματα εργασίας ή υγείας. Ενδεχομένως αυτό το διάστημα υπάρξουν καθυστερήσεις. Ο ανάδρομος Ερμής το Δεκέμβριο θα φέρει επίσης αναβολές σε σχέδια ή υποσχέσεις. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 φέρνει διλήμματα ανάμεσα σε οικογένεια και καριέρα. Η Ηλιακή έκλειψη την 1/9 φέρνει αντιπαραθέσεις με κοντινά πρόσωπα ή συγγενικά ή γείτονες.
3-12/7
Ο Δίας στην Παρθένο, από 25/2-20/7 σε προστατεύει και όσες δυσκολίες και αν περνάς, αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου και σε βοηθούν. Το πρώτο τρίμηνο θα είναι ανήσυχο και εκνευριστικό. Καλό θα ήταν να αποφύγεις κάθε ρίσκο στην καριέρα. Ο Πλούτωνας τον Μάρτιο και τον Ιούνιο φέρνει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή. Ένας γάμος ή μια νέα συνεργασία είναι πιθανά. Ο Κρόνος ως τον Ιούλιο αλλά και το φθινόπωρο συνιστά να είσαι οργανωτική και συνεπής στον επαγγελματικό τομέα. Τον Νοέμβριο προσοχή στις σχέσεις σου. Ο Δίας στο Ζυγό, από τα τέλη Οκτωβρίου ως το τέλος της χρονιάς φέρνει ανατροπές σε οικογένεια και εργασία. Μπορεί να χρειαστεί να μετακομίσεις, να μεταφέρεις την επαγγελματική δράση, να αλλάξεις το χώρο σου λόγω απόκτησης απογόνου. Φεβρουάριο, Ιούνιο και Ιούλιο, ένας έρωτας μπορεί να αναστατώσει τη ζωή σου. Προσοχή σε μετακινήσεις, επικοινωνία, συμφωνίες με τον ανάδρομο Ερμή, δηλαδή, από 18-25/1, από 9-22/5, από 14-22/9, από 19-26/12.
13-22/7
Ο ανάδρομος Ερμής από 8-17/1 φέρνει ανατροπές σε μετακινήσεις, σχέδια και συζητήσεις με συνεργάτες ή σύντροφο. Το πρώτο δίμηνο κάνεις αναθεωρήσεις σε στόχους ή και ταξίδια που μπορεί να είχαν αποφασιστεί και στα τέλη του 2015. Ο Ουρανός, από τον Απρίλιο ως το τέλος της χρονιάς φέρνει απρόβλεπτες αλλαγές, ρευστότητα και ανασφάλεια στην καριέρα. Δεν θα μπορείς να σταθεροποιήσεις καταστάσεις, γι’ αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις το ρίσκο και να είσαι συντηρητική. Οι προσπάθειές σου θα επιβραβευτούν προς τα τέλη της χρονιάς. Ο Δίας στην Παρθένο, από τις 20/7-8/9, ευνοεί μετακινήσεις, ΜΜΕ, επικοινωνία. Οι σχέσεις σου βελτιώνονται, νέα πρόσωπα στηρίζουν τα σχέδιά σου και επανεξετάζεις τις φιλίες σου. Ο Δίας στο Ζυγό σε κάνει υπέρμετρα φιλόδοξη. Ο Κρόνος στον Τοξότη φέρνει στην επιφάνεια εργασιακά ζητήματα ή θέματα υγείας. Η Σεληνιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου σε κάνει ρομαντική και ενισχύει την επιθυμία σου για ταξίδια και φιλόδοξα σχέδια. Όλα θα αλλάξουν προς το τέλος της χρονιάς όπου θα δεις και το κλίμα που θα επικρατήσει το 2017.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...