Γιώργος Παπαδάκης: Ζητά από τη Σπυροπούλου να πάρει πίσω τις αγωγές σε Λιάγκα - Σταμάτη

Γιώργος Παπαδάκης: Ζητά από τη Σπυροπούλου να πάρει πίσω τις αγωγές σε Λιάγκα - Σταμάτη

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ένας θεματοφύλακας του ΑΝΤ1 και σπεύδει να υπερασπιστεί οποιονδήποτε υπάλληλο του καναλιού. Ιδίως όταν πρόκειται για τα βαριά χαρτιά.
Ο μόνος λόγος να μην το κάνει είναι να σε λένε Αρναούτογλου και να έχει ακούσει πως τον έθιξες. Ο Γιώργος Λιάγκας, εκτός από ένα πρόσωπο που φέρνει πρωτιά στο κανάλι που δουλεύει, είναι και φίλος του, απ΄ό,τι λέει.
Έτσι, σήμερα το πρωί που διάβαζε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, όπως κάθε μέρα, έφτασε στην Espresso που είχε θέμα για τις αγωγές που έχει καταθέσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατά του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη. Πρόκειται για ένα θέμα που έχει τραβήξει πολύ καιρό και σύμφωνα με την εφημερίδα η Κωνσταντίνα ζητάει 50 χιλιάρικα από κάθε έναν.
Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν μπόρεσε να μην πάρει θέση για το ζήτημα και λειτούργησε ως μεσάζων μεταξύ των δύο, έστω κι από την εκπομπή του, με μια δημόσια παράκληση στην παρουσιάστρια. «Έλα ρε Κωνσταντίνα! Έλα ρε Κωνσταντίνα! Και τώρα αν θα ήθελα να μιλήσω λίγο σοβαρά, όσο και αν αισθάνεται ένας άνθρωπος... Αυτό πρέπει να σταματήσει, αυτή η λαίλαπα των αγωγών. Μπορούν να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις κι εγώ πιστεύω θα πρυτανεύσει η λογική. Το ίδιο πράγμα θα συνέβαινε αν είχε κάνει αγωγή ο φίλος μου ο Γιώργος Λιάγκας στην Κωνσταντίνα. Τώρα, άγιες μέρες να τελειώνει αυτή η υπόθεση».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...