Ερωτικές Προβλέψεις 2016 μόνο για γυναίκες από τον Κ. Λεφάκη

Ερωτικές Προβλέψεις 2016 μόνο για γυναίκες από τον Κ. Λεφάκη


Ο έρωτας ανέκαθεν ήταν και θα είναι ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ζωής μας.... Κάθε χρονιά γεννιέται το ερώτημα «Τι θα συμβεί το νέο έτος στα αισθηματικά μου»; Ο Κώστας Λεφάκης όπως πάντα είναι κοντά μας, δίνοντας μας τις ετήσιες ερωτικές προβλέψεις του, αυτή τη φορά αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες. 


Η θέση της Αφροδίτης στο ωροσκόπιο της γυναίκας, φανερώνει την τύχη της στον έρωτα και μας δίνει πάντα χρήσιμα μυστικά για το πεπρωμένο και τις εξελίξεις στον ερωτικό μας τομέα!  Δες σε ποιο ζώδιο έχεις την Αφροδίτη σου από τον αστρολογικό χάρτη και στη συνέχεια διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη που ετοίμασε ο Κώστας Λεφάκης. Στη συνέχεια διάβασε τις Ετήσιες Προβλέψεις 2016 για όλα τα ζώδια!

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Κριό

Το έτος αυτό παρουσιάζει αντιξοότητες στη σφαίρα των συναισθημάτων και γενικότερα της ερωτικής σας ζωής. Σας βοηθά όμως σε κοινωνικές κατακτήσεις και σε εξέλιξη ή βελτίωση του τρόπου και του στιλ της ζωής σας. Προβλέπεται μια «εύθραυστη» χρονιά, με ευμετάβλητο κλίμα και καθόλου σταθερότητα τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Είναι κατάλληλη ίσως για τις πιο ιδεαλίστριες από εσάς και για όσες θα έχετε τότε έναν υψηλό σκοπό, μια αποστολή, ή θα έχετε υπέρ αναπληρώσει τις προσωπικές ελλείψεις με μια εντρυφή στα κοινά και με μια μεγαλύτερη έκθεση στο επίπεδο της δημόσιας ζωής σας. Η χρονιά θα ξεκινήσει με κάποιες ταλαιπωρίες και μόνο μετά τον Απρίλιο βελτιώνεται, τουλάχιστον σε ότι αφορά τα αισθηματικά ή τις ερωτικές σας επιδιώξεις. Η είσοδος του Δία στο Ζυγό στις 10 Δεκεμβρίου αποτελεί έναν καινούριο προθάλαμο βελτίωσης των αισθηματικών και ερωτικών σας επιδιώξεων. Επομένως, τα γεγονότα του φθινοπώρου έρχονται σαν προάγγελοι αποκατάστασης, βελτίωσης ή ενίσχυσης των ερωτικών σας ενδιαφερόντων και των αντίστοιχων κατακτήσεων.

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Ταύρο

Η χρονιά αυτή κρύβει πολύ μυστήριο και υποχρεώνει την Αφροδίτη που είναι τοποθετημένη στον Ταύρο να μετουσιωθεί. Μοιραία γεγονότα, όχι υποχρεωτικά δυσάρεστα, θα σημαδέψουν τη ζωή πολλών από εσάς. Η Αφροδίτη στον Ταύρο δέχεται την εύνοια του Πλούτων από τον Αιγόκερω, γεγονός που τη βοηθά να εκφραστεί σε κοινωνικά πλαίσια, δίνοντας βάθος στις τυχόν καλλιτεχνικές της τάσεις ή αναπτύσσοντας δημαγωγικές ικανότητες. Κυρίως οι Ταύροι με Αφροδίτη στον Ταύρο και οι Κριοί με Αφροδίτη στον Ταύρο θα αναπτύξετε μια γλυκύτητα και μια ξεχωριστή κοινωνικότητα. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν μέχρι το καλοκαίρι θα σας εξοπλίσουν με τη δύναμη που θα αποκομίσετε από αυτά και θα καταφέρετε να επιβάλετε το ύφος και το ρυθμό που εσείς επιθυμείτε σε επίπεδο ερωτικής σχέσης ή σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, θα μπορέσετε να πιάσετε το σφυγμό του πλήθους και να επηρεάσετε την κοινή γνώμη. Σε άλλες περιπτώσεις, η χρονιά αυτή φαίνεται να σας ωθεί σε ένα είδος αποστολής, η οποία θα έχει αντίκτυπο στη μοίρα του περιβάλλοντός σας ή της χώρας – εάν κατέχετε ξεχωριστή θέση στο πολιτικό στερέωμα ή βρίσκεστε σε υψηλό κοινωνικό αξίωμα. Το 2016 ίσως είναι από τις πιο σημαντικές χρονιές για την Αφροδίτη του Ταύρου, καθώς τότε θα κληθεί να γίνει όργανο της μοίρας η ίδια, ξεπερνώντας επιτέλους τις εγωιστικές της ανάγκες. 

Γυναίκα με Αφροδίτη στους Διδύμους

Είναι μια χρονιά που παρουσιάζει συνθήκες βελτίωσης και επίλυσης σε προσωπικό θέματα. Δημιουργεί νέες προοπτικές μετά τη δοκιμασία του 2015 και ευνοεί πολύ την προσωπική και την οικογενειακή σας ζωή. Εδώ πάλι έχουμε τον παράγοντα της τύχης αισθητά φανερό σε θέματα ενίσχυσης της επαγγελματικής και της οικογενειακής ζωής. Ο συνδυασμός του Δία στην Παρθένο και του Κρόνου στον Τοξότη σας υποχρεώνει να φανείτε πιο οργανωμένες και πιο ρεαλίστριες, όχι μόνο για την επιβίωση, αλλά και για την καλύτερη συνεννόηση ή αξιοποίηση των γεγονότων που θα αντιμετωπίσετε στη διάρκεια του έτους. Θα προβληματιστείτε για αποφάσεις και επιλογές στα αισθηματικά σας. Καλύτερη περίοδος θα είναι αυτή που ξεκινά από τον Αύγουστο και μετά, ενώ την άνοιξη θα δοκιμαστεί η αντίληψή σας. Εδώ καλούνται να είναι πιο προσεκτικές οι Δίδυμοι με Αφροδίτη στους Διδύμους και οι Καρκίνοι με Αφροδίτη στους Διδύμους. 

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Καρκίνο

Η χρονιά αυτή ενισχύει το συναισθηματισμό σας. Η αντίθεση του Δία με τον Ποσειδώνα μεταξύ Παρθένου και Ιχθύων αντίστοιχα δίνει ευκαιρίες, διευρύνει ενδιαφέροντα, βοηθά καινοτομίες, εξυπηρετεί καλλιτεχνικά ή ευρύτερα κοινωνικά σχέδια, ενισχύει τη δημιουργική έκφραση και γενικά εμπλουτίζει τον ψυχισμό σας, αλλά κάνει και πιο ευχάριστη την ερωτική σας καθημερινότητα. Θα χρειαστεί να είστε οργανωμένες στις επιδιώξεις σας την άνοιξη, μπορείτε να είστε πιο χαλαρές το καλοκαίρι, αλλά σταθερά επίμονες σε ότι σας αφορά το φθινόπωρο.

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Λέοντα

Από το προηγούμενο φθινόπωρο ο Δίας έχει μετακινηθεί στην Παρθένο και παραμένει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις αρχές του Σεπτεμβρίου. Ο Κρόνος συνεχίζει να βρίσκεται στον Τοξότη. Ο Άρης κάνει παλινδρόμηση μεταξύ Σκορπιού και Τοξότη από το Μάρτιο μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου. Το 2016 είναι ένα έτος που θα μπορούσε να ενισχύει τα οικονομικά σας ή να κάνει εφαρμόσιμες ακόμα και τις πιο μεγαλεπήβολες επιθυμίες σας. Η χρονιά θα περάσει γρήγορα, καθώς ποικίλα γεγονότα θα διανθίσουν τη συναισθηματική καθημερινότητά σας. Για πολλές από εσάς προβλέπεται ένα αισθαντικό καλοκαίρι και ένα δυναμικό φθινόπωρο.

Γυναίκα με Αφροδίτη στην Παρθένο

Στο ίδιο πλαίσιο με την προηγούμενη κινείται κι η χρονιά αυτή. Προβλέπεται μια αισθαντική άνοιξη, η οποία βοηθά πολλές από εσάς να αναπτύξετε νέα κίνητρα. Ο Δίας και ο Κρόνος συνεχίζουν τη μεταξύ τους αντιπαλότητα και στο παιχνίδι μπαίνει ο Ποσειδώνας, ο οποίος έχει αρχίσει ήδη να σας επηρεάζει από το προηγούμενο έτος, καθώς έχει περάσει από το φθινόπωρο του 2012 στους Ιχθύς, αλλά από εδώ και πέρα η επιρροή του γίνεται πιο αισθητή, Κι αυτό γιατί, όντας ο Δίας στην Παρθένο και ο Κρόνος στον Τοξότη, επηρεάζουν σύνθετα και δυσανάλογα τον Ποσειδώνα. Σας βοηθά ωστόσο ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω για τη διατήρηση των κεκτημένων σας. Τη χρονιά αυτή θα παρατηρηθεί μια πάλη μεταξύ συναισθηματικών και πρακτικών αναγκών και το σημείο-παγίδα είναι να εγκλωβιστείτε σε καταστάσεις που άλλο δείχνου και άλλο είναι στην πραγματικότητα. Το φθινόπωρο το κλίμα διαφοροποιείται, χωρίς να μειωθεί η ένταση των εξωτερικών γεγονότων. Συνολικά, θα χαρακτήριζα το 2016 μια χρονιά λίγο άβολη, που θα κρίνει την ευθυκρισία πολλών από εσάς και μια περίοδο που θα κληθείτε να πάρετε κάποιες από εσάς ηρωικές και κάποιες άλλες ιστορικές αποφάσεις για το ίδιο το μέλλον σας για τον τρόπο ζωής σας, για την έκβαση ενός ερωτικού δεσμού που κρίνεται κατά τη διάρκεια αυτού του έτους, αλλά και για τις προσωπικές σας φιλοδοξίες σε τομείς κοινωνικής εξέλιξης και θέσης ή επαγγελματικής φύσης.

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Ζυγό

Η χρονιά αυτή δείχνει να έχει απαιτήσεις και πιέσεις μέσα από γεγονότα που θα φέρει ή ακόμα και από διάφορες εξελίξεις ή μεταβολές που θα σημαδέψουν το στενό σας περιβάλλον. Σε γενικές γραμμές, θα έλεγα πως είναι μια μεταβατική χρονιά. Η περίοδος μέχρι το τέλος του καλοκαιριού απαιτεί προσοχή σε κάθε λογής αντιθέσεις, ατυχήματα και απροσεξίες. Αποφύγετε να γίνεται θύμα συναισθηματικής ή οικονομικής εκμετάλλευσης αυτό το κρίσιμο διάστημα. Στις 10 Σεπτεμβρίου ο Δίας περνά στο Ζυγό, για να ενισχύσει τη γενέθλια Αφροδίτη σας που βρίσκεται σε αυτό το ζωδιακό χώρο. Την εποχή αυτή ευνοούμενες χαρακτηρίζεστε οι γυναίκες Ζυγοί με Αφροδίτη στο Ζυγό, όπως και οι Λέοντες με Αφροδίτη στο Ζυγό.

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Σκορπιό

Πρόκειται για μια χρονιά μεγάλης κατανάλωσης ενέργειας, νέων εμπειριών μέσα από τις οποίες σας δίνονται ευκαιρίες και καινούριων απόψεων που επηρεάζουν τη συμπεριφορά και τις επιλογές σας. Στο σύνολό της, είναι μεταβατική χρονιά. Δε λείπουν αντιθέσεις μεταξύ συναισθηματικής και πρακτικής ανάγκης, μεταξύ ενθουσιασμού και πραγματικότητας. Χρειάζεται να είστε επιφυλακτικές όταν το έμψυχο περιβάλλον σας παρασύρει. Φιλίες χρήσιμες, κοινωνικές ή επαγγελματικές, θα παίξουν ρόλο και κάποιες προσδοκίες θα μπορέσουν να υλοποιηθούν. Οι πρώτοι μήνες είναι περισσότερο εμπειρικοί, ενώ το δεύτερο εξάμηνο, με επίκεντρο το φθινόπωρο, παρουσιάζει πιο δυναμικό ενδιαφέρον.

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Τοξότη

Σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, θα παρατηρηθεί μια μικρή βελτίωση η οποία θα εκδηλωθεί σταδιακά. Ο Δίας κυριαρχεί στην Παρθένο, πράγμα που σημαίνει ότι εργασία και καινούριοι στόχοι αποκτούν μεγαλύτερη υπόσταση στο συναίσθνμα και τις σκέψεις. Ο Κρόνος βρίσκεται καταμεσής του Τοξότη καθ’ όλη τη διάρκεια του 2016. Η δύσκολη γωνία με τον Ποσειδώνα έχει μεγαλύτερη ανοχή και δε λειτουργεί τόσο όσο την προηγούμενη χρονική περίοδο. Ενδιαφέρον διάστημα προβλέπεται να είναι η άνοιξη, αλλά μαζί και εξαιρετικά «καταναλωτικό», και αυτό γιατί ο Άρης θα βρεθεί μεταξύ του Σκορπιού και του Τοξότη παλινδρομώντας από τις αρχές του έτους μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Η παρουσία του στον Τοξότη θα είναι δυναμική το Μάρτιο και τον Απρίλιο και ξανά τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο. Αυτούς τους τέσσερις μήνες η μοίρα σας βάζει στο στόχαστρό της και βιώνετε σημαντικά γεγονότα είτε προς το γενικότερο συμφέρον σας είτε για τον αγών που θα δώσετε τόσο στον ερωτικό τομέα όσο και σε όλη την γκάμα των σοβαρών για εσάς κοινωνικών σχέσεων και επαφών.

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Αυτό το έτος θα κληθείτε να αποδείξετε ότι είστε φτιαγμένες από πολύ γερό υλικό και ότι μπορείτε να στηρίξετε ανθρώπους, καταστάσεις έως και καθεστώτα, μικρά ή μεγάλα. Ο Δίας σχηματίζει μια καλή όψη με τον Πλούτωνα και ο Κρόνος με τον Ουρανό. Είναι μια χρονιά εξωτερίκευσης και ανασυγκρότησης. Για μία ακόμα φορά, αποδεικνύεστε χρήσιμες στο περιβάλλον σας και απαραίτητες στη ζωή εκείνων με τους οποίους μοιράζεστε την αγάπη ή στην οικογένειά σας. Το κοινωνικό στοιχείο του χαρακτήρα σας θα διακριθεί, ωστόσο δε θα μπορέσετε να ξεπεράσετε κάποια κλισέ. Οι απαιτήσεις σας θα είναι μεγάλες, κυρίως για τις ωριμότερες ηλικιακά. Πιο ευνοημένες φαίνονται οι γυναίκες Τοξότες με Αφροδίτη στον Αιγόκερω και οι Υδροχόοι με Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Δε θα σας λείψει η οικονομική εύνοια και η εξυπηρέτηση στην ενασχόλησή σας με τον υλικό κόσμο. Άλλο τόσο όμως θα βοηθηθείτε σε θέματα που απαιτούν θάρρος, έμπνευση και εξυπνάδα. Ως συνέχεια της προηγούμενης χρονιάς, το ίδιο θετική θα είναι και αυτή, ιδωμένη όμως από ένα διαφορετικό πρίσμα.

Γυναίκα με Αφροδίτη στον Υδροχόο

Το 2016 σε γενικές γραμμές έχει κίνηση, περιπέτεια, συχνές διακυμάνσεις διαθέσεων και περιστασιακές δοκιμασίες των συναισθημάτων σας, είτε αυτά αφορούν την ερωτική είτε την κοινωνική σας ζωή. Το πρώτο εξάμηνο θέματα εργασίας ή ζητήματα που αφορούν γενικότερα την καριέρα σας θα επηρεάσουν διάφορους τομείς της ζωής σας. Η άνοιξη είναι ενδιαφέρουσα αναφορικά με τις εξελίξεις σε υποθέσεις που μπορούν να θεωρηθούν εκείνη την εποχή πολύ προσωπικές ή επιδιώξεις που θα ενισχύσουν αποκτήματα ή που εξασφαλίζουν πρακτικά το μέλλον σας. Το καλοκαίρι που θα ακολουθήσει προβλέπεται αισθαντικό, αλλά πολύ πιο συναισθηματικά ανανεωτικό ή έντονο θα είναι το φθινόπωρο. Η εκδοχή αυτή αφορά γυναίκες Υδροχόους με Αφροδίτη στον Υδροχόο, Ιχθύες με Αφροδίτη στον Υδροχόο, αλλά και Αιγόκερους με Αφροδίτη στον Υδροχόο.

Γυναίκα με Αφροδίτη στους Ιχθύες

Παρά την παραμονή του Κρόνου στον Τοξότη, που δυσκολεύει κάπως τη γενέθλια Αφροδίτη στους Ιχθύς, η εμφάνιση του Δία στην Παρθένο διευκολύνει τα αισθηματικά σας και μετριάζει άλλου είδους δυσκολίες ή εμπόδια στα οποία αρκετές φορές ήσασταν λίγο εκτεθειμένη. Το 2016 είναι μια χρονιά συνεχών μεταβολών. Μετά τις καλές όψεις που σχημάτιζαν μεταξύ τους ο Δίας, ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας, τώρα οι σχέσεις τους είναι λίγο πιο οξυμένες και δυσαρμονικές. Αυτό θα έχει ως συνέπεια την εκδήλωση μιας αρκετά μεγάλης αλλά ευτυχώς περιστασιακής περιόδου δοκιμασιών και δυσκολιών. Μην αφήσετε το φόβο να φωλιάσει μέσα σας, αναπτύξτε την ευελιξία και φανείτε περισσότερο σιωπηλά αισιόδοξες. Το κλίμα βελτιώνεται το φθινόπωρο, όταν ο Δίας φεύγει από το παιχνίδι της δυσαρμονίας και περνά στο Ζυγό, για να εξισορροπήσει λίγο τον ορίζοντα των σχέσεων.

oroskopos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...