Κόντρα με αγωγή ανάμεσα σε Rihanna - Rita Ora και στη μέση ο Jay-Z


Τα τελευταία χρόνια έχουμε παρατηρήσει ένα συγκεκριμένο φαινόμενο στη μουσική βιομηχανία, το οποίο έχει να κάνει με τη συμπεριφορά των γυναικών καλλιτεχνών εκτός σκηνής. Katy Perry, Taylor Swift, Nicki Minaj, Rita Ora, Selena Gomez, Ariana Grande είναι μια λίστα ονομάτων που έχουν δώσει το στίγμα τους και έχουν δημιουργήσει μια κάστα popstar που άγεται και φέρεται με βάση την αλαζονία.
Σε αυτό το παρεάκι, αυτή την κλίκα, δεν θέλησε ποτέ μέχρι σήμερα να μπει η Rihanna. Οι απόψεις της ήταν διαφορετικές και διαχωρίστηκε αμέσως, ενώ δεν έχει καθόλου πάρε δώσε μαζί τους. Μάλιστα, με τη Selena Gomez υπήρξε μια παρασκηνιακή κόντρα, με αιτία την εμφάνιση της στο show της Victoria Secret, κι ενώ αρχικά ήταν η Rihanna που θα έδινε την δική της παράσταση εκεί.
Φαίνεται πως η RiRi άνοιξε κόντρα και με άλλη μία. Μαζί με τη Rita Ora ανήκουν στην ίδια δισκογραφική, την Roc Nation, που ανήκει στον Jay-Z. Η Rita Ora αντιλήφθηκε τον τελευταίο καιρό ότι δεν τυγχάνει της ίδιας αντιμετώπισης και η προώθηση της είναι πολύ μικρή. Όπως αναφέρει η The Sun, ο λόγος που η Ora βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα είναι η Rihanna, που έχοντας φιλική σχέση με τον Jay-Z του ζήτησε να έχει αυτή την τακτική.

Η Ora έχει να κυκλοφορήσει άλμπουμ από το 2012 και η Rihanna βρίσκεται πάντα στις πρώτες επιλογές της δισκογραφικής για τα τραγούδια. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Rihanna δεν έχει σε καλή εκτίμηση τη Rita Ora και κρατάει επίτηδες τα τραγούδια για εκείνη, ακόμα κι αν δεν της αρέσουν και δεν έχει σκοπό να τα τραγουδήσει ποτέ. Επιπλέον, όλα τα άτομα με τα οποία είχε καλές σχέσεις η Ora αποχώρησαν ή τους έφυγαν, και ήταν σα να μην υπάρχει για τη δισκογραφική.Αποτέλεσμα αυτού ήταν η Ora να καταθέσει αγωγή ζητώντας να σπάσει το συμβόλαιο της.
Αν ισχύουν όλα αυτά, όσο κι αν σ' αγαπάμε Rihanna, έχεις φερθεί πολύ βρώμικα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...