Ζέτα Μακρυπούλια: Τελικά θα επιστρέψει στην τηλεόραση;


Το τελευταίο καιρό πολλά ακούγονται αν θα γυρίσει η όμορφη σταρ στην ελληνική τηλεόραση. Στο εβδομαδιαίο περιοδικό Hello και στον Άρη Καβατζίκη μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια για το τεύχος των Χριστουγέννων και δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα τηλεοπτικά της σχέδια που παραμένουν μετέωρα στη φετινή σεζόν.
Η ίδια έχει αναφέρει σε παλιότερες συνεντεύξεις της ότι θα τη δούμε στο τρίτο κύκλο και τελευταίο της κωμικής ελληνικής σειράς "Κάτω Παρτάλι". «Μόλις μου έγινε η πρόταση για το "Κάτω Παρτάλι ", άλλαξαν όλα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Είπα αμέσως "ναι". Μέχρι τότε, στο μόνο που έδειχνα θετική και πήγαινα προς υπογραφή ήταν η πρόταση του Τζώνη Καλημέρη για τον ΑΝΤ1. Θα το ξανασυζητήσουμε αργότερα». Ο ρόλος που θα υποδυθεί είναι «η σύζυγος του Λεωνίδα Καλφαγιάννη, την οποία δεν έχει αναφέρει ποτέ, και είναι Αθηναία».
Ο Τζώνη Καλημέρης της έχει προτείνει διάφορα πράγματα, τα οποία είναι όλα υπό συζήτηση. Παράλληλα, δήλωσε ότι δουλεύει για να ζει, αλλά δεν θα έμπαινε στην διαδικασία να κάνει κάτι που δε της αρέσει μόνο για τα λεφτά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...