Ο Κρατερός Κατσούλης μιλά για τα δημοσιεύματα που τον έκαναν να κινηθεί νομικά



Για τον ρόλο του πατέρα αλλά και την εκπομπή στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου μίλησε ο Κρατερός Κατσούλης στα Καλημερούδια. Ο ηθοποιός – παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος της Ντορέττας Παπαδημητρίου και δεν δίστασε να αναφερθεί στα δημοσιεύματα που αφορούν την δήθεν αποχώρηση της συζύγου του από το «Στα καλά καθούμενα».
Πριν λίγες εβδομάδες κάποιοι έσπευσαν να γράψουν πως η Ζέτα Μακρυπούλια θα πάρει τη θέση της Κατερίνας Καραβάτου αφήνοντας την παρουσιάστρια εκτός. Αμέσως το ζευγάρι είχε διαψεύσει την είδηση, ενώ τώρα ο Κρατερός δηλώνει έτοιμος να κινηθεί και νομικά.
«Ήταν περίεργη... ήταν λάθος, με έχει ενοχλήσει πάρα πολύ γιατί έμαθα και πως και τι και από πού προήλθε... Το έμαθα... Ήταν μία φήμη που βγήκε επίτηδες για να μας χτυπήσουν, είναι συγκεκριμένοι άνθρωποι, συγκεκριμένος, ξέρω ποιος είναι... εν ευθέτω χρόνω θα τακτοποιηθεί, δε μπορώ να πω περισσότερα.... Θα κινηθώ νομικά εν μέρει και αν χρειαστεί θα φτάσω ως το τέλος.... Είναι ανήθικο, δεν έχω δώσει δικαίωμα», είπε στα Καλημερούδια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...