Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει δυναμική επάνοδο στην Αθηναϊκή νυχτερινή ζωή

Ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει δυναμική επάνοδο στην Αθηναϊκή νυχτερινή ζωή

Μετά τις εμφανίσεις του στην συμπρωτεύουσα όπου μάγεψε το κοινό της Θεσσαλονίκης ο Σάκης Ρουβάς ετοιμάζει δυναμικό comebackστη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας
, Την επίσημη πρώτη θα κάνει ο κορυφαίος ποπ σταρ την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου και γι΄αυτό επέλεξε τον  θρυλικό χώρο στην Πειραιώς & Ανδρονίκου 3-5, που θα φιλοξενεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο μία ολοκληρωμένη μουσική εμπειρία με γενικό concept A NIGHT TO REMEMBER!
Ο κορυφαίος Έλληνας star ανατρέπει δημιουργικά τα δεδομένα παρουσιάζοντας το καλύτερο μουσικό πρόγραμμα της 25-ετούς καλλιτεχνικής του πορείας.
Μαζί του οι ONIRAMA, με τον εκρηκτικό frontman Θοδωρή Μαραντίνη, ερμηνεύουν διαχρονικές επιτυχίες και πολλές εμπνευσμένες διασκευές κι εντυπωσιάζουν με τη δυναμική τους σκηνική παρουσία.
Το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του θρυλικού χώρου του Villa Mercedes, στην Πειραιώς & Ανδρονίκου 3-5, ανοίγει την πόρτα του με νέο όνομα το εντυπωσιακό ESTATE
Ο Interior Designer Σάκης Κυριακίδης έχει επιμεληθεί τη  δομή του χώρου δημιουργώντας έναν industrial χώρο σπάνιας αισθητικής.
Επιπροσθέτως, το εστιατόριο SETT, που φιλοξενείται στο χώρο, προσφέρει γαστρονομικές απολαύσεις ‘New American Cuisine’ που φέρουν την υπογραφή του ταλαντούχου σεφ Γιάννη Μαρκαδάκη, καθώς και cocktail bar με μοναδικά blends που ανεβάζουν το επίπεδο του mixology στην Ελλάδα.
Άρα όλοι γνωρίζετε που πρέπει να βρίσκεστε την ερχόμενη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...