Η ερώτηση της Μαρίας Μπεκατώρου που έφερε αμηχανία στη Ζέτα Μακρυπούλια

Η ερώτηση της Μαρίας Μπεκατώρου που έφερε αμηχανία στη Ζέτα Μακρυπούλια


Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του "Πρωινό Σου-Κου" και μίλησε για διάφορα θέματα που συμβαίνουν αυτή τη περίοδο στη ζωή της.
Στην αρχή της συνέντευξης η Μαρία Μπεκατώρου πήρε τη πρωτοβουλία να μιλήσει με πολύ συγκινητικά λόγια για το πόσο η λαμπερή ηθοποιός έχει στηρίξει τον επί έξι χρόνια φίλο της μετά το χαμό της μητέρας του.
«Θέλω να κάνω έναν πρόλογο, θέλω να μιλήσω για σας τους δύο. Μου έκανε τρομερή εντύπωση σε μια συγκεκριμένη στιγμή του Νίκου. Πόσο πολύ κοντά του ήσουνα και πόσο έντονο ήταν το συναίσθημά σου, κοντά σε αυτό που ένιωθε ο Νίκος. Πονούσες τόσο πολύ που σε εισαγωγικά σε ζήλεψα».  Στη συνέχεια, η Ζέτα απάντησε «πονούσα που έβλεπα τον φίλο μου να πονάει έτσι».
Στη διάρκεια της συνέντευξης ανέφερε ότι έχει κάποιες προτάσεις από τον ANT1 και τον Τζώνη Καλημέρη, αλλά δεν ξέρει ακόμα τι θα γίνει καθώς έχει πει το μεγάλο ναι στη κωμική σειρά "Κάτω παρτάλι". Δεν αρνήθηκε ότι από το "Just the Two of Us" έμαθε αρκετά πράγματα και ήταν μία εμπειρία που της έμαθε πολλά.
Όσο αφορά το θέμα της οικογένειας απάντησε ότι δεν ξέρει καν αν θα κάνει γάμο, αλλά ότι είναι σε ένα καλό δρόμο για να κάνει ένα παιδί παραμερίζοντας τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...