Ετήσιες Προβλέψεις 2016 για όλα τα Ζώδια ανά δεκαήμερο - 3ο μέρος

zodia-2016

Πως θα εξελιχτεί η νέα χρονιά ανάλογα με το δεκαήμερο που έχεις γεννηθεί;


ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11-2/12
Σταδιακά, οι γεννημένες τον Νοέμβριο, αρχίζετε και απαλλάσεστε από προβλήματα του παρελθόντος. Έντονες καταστάσεις σε κάθε επίπεδο, μια σύγχυση στην οικογενειακή ζωή, μπορεί να αντιμετωπίσεις τους δυο πρώτους μήνες και μετά τον Οκτώβρη αν είσαι γεννημένη το Δεκέμβριο. Θα σου δοθεί έτσι η ευκαιρία να αρχίζεις να χτίζεις σε στέρεες βάσεις. Ο Δίας στο Ζυγό το φθινόπωρο θα σου δώσει νέες ιδέες, νέες γνωριμίες και θα σε εντάξει σε ομάδες. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 θα σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνική και θα ενισχύσει τις φιλίες σου. Τον Αύγουστο θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες σχετικά με την υγεία ή ένα αγαπημένο πρόσωπο. Με τον Άρη στο ζώδιό σου, Απρίλιο και Μάιο, θα δυσκολευτείς να αντιμετωπίσεις κάποια πρόσωπα και αυτό θα σου δημιουργήσει έναν εσωτερικό εκνευρισμό. Με την Ηλιακή έκλειψη την 1/9 θα βγουν στην επιφάνεια επαγγελματικά προβλήματα και πιέσεις από άτομα κύρους.
3-12/12
Ο Κρόνος αυτή τη χρονιά θα σε περιορίσει και θα σε αναγκάσει να κινείσαι λιγότερα βιαστικά και περισσότερο σκεπτόμενη. Μην τα παρατάς στα δύσκολα, μπορείς να χτίσεις στέρεα εδάφη ή να απαλλαχτείς από κάθε τι ουτοπικό. Ο Ποσειδώνας, από Μάρτιο ως και Σεπτέμβριο θα σε σπρώξει σε απατηλές καταστάσεις που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Ιούνιος και Σεπτέμβριος είναι δύσκολοι μήνες για την οικογενειακή σου ζωή. Μπορεί να χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ηλικιωμένα πρόσωπα και να δυσκολεύεσαι να ξεπεράσεις τα προβλήματα. Ο Δίας βοηθά τα οικονομικά σου, όμως μέσα από σκληρή δουλειά. Αφροδίτη-Κρόνος δημιουργούν μια συναισθηματική ψυχρότητα ή φέρνουν και ένα χωρισμό, Ιανουάριο και Οκτώβριο. Προσοχή Μάιο και Ιούνιο σε άγχος, υγεία, ατυχήματα. Ο Δίας στο Ζυγό, από τέλη Οκτωβρίου ως το τέλος της χρονιάς φέρνει αισιοδοξία στη ζωή σου, φίλοι σε στηρίζουν. Η Ηλιακή έκλειψη στις 9/3 σε φέρνει αντιμέτωπη με οικογενειακά θέματα, σπίτι και ακίνητη περιουσία.
13-21/12
Ο Ουρανός, από τον Απρίλιο ως το τέλος της χρονιάς, σε σπρώχνει να πραγματοποιήσεις περίεργα σχέδια, να γίνεις πιο αντισυμβατική και να ξαφνιάζεις τους άλλους με την τόσο ελεύθερη στάση σου. Τα σχέδιά σου καθυστερούν ή αναθεωρούνται τους δυο πρώτους μήνες. Ο Δίας, από τις 20/7-8/9, θα προωθήσει την καριέρα σου αρκεί να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Ο Κρόνος θα αρχίσει να σε επηρεάζει προς το τέλος της χρονιάς σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα. Όμως ο Δίας που θα βρίσκεται στο Ζυγό θα σε κάνει πιο αισιόδοξη και εξωστρεφή. Ο Άρης τον Ιούνιο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παλαιότερα θέματα υγείας, άγχος και παρασκήνιο. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16/9 σε εγκλωβίζει με επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22-31/12
Ο Δίας το 2015 σε έκανε πιο αισιόδοξη και άνοιξε τους ορίζοντες σου με διάφορες δραστηριότητες. Ο Ποσειδώνας, το πρώτο δίμηνο της χρονιάς και μετά τον Οκτώβριο, σε κάνει ρομαντική και τρυφερή. Από 17/4-16/5, προσοχή στην υγεία, κράτα επίσης χαμηλούς τόνους. Η Ηλιακή έκλειψη την 1/9 έρχεται για να ανταμείψει τους κόπους σου και να σε κάνει πιο εξωστρεφή. Ο Δίας στο Ζυγό, από 9/9-25 Οκτωβρίου, φέρνει αλλαγές στην καριέρα. Μια προαγωγή είναι πιθανή ή μια δουλειά αν είσαι άνεργη. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου, μπορεί και στο εξωτερικό. Ο έρωτας θα είναι σημαντικός για σένα τον Ιανουάριο και το Νοέμβριο. Ο ανάδρομος Ερμής τον Δεκέμβριο σου ζητά να οργανώσεις τις μετακινήσεις σου. Με τη Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3, προσοχή στην υγεία και στις επαναστατικές διαθέσεις καθώς θα αισθάνεσαι πιέσεις από την οικογενειακή και επαγγελματική σου ζωή. Με τον Άρη στο ζώδιό σου, από τέλη Σεπτεμβρίου ως τα μέσα Νοεμβρίου, μπορεί να νιώσεις νευρική, επιθετική ή και αδικημένη.
1-10/1
Ο Ουρανός ως τον Μάρτιο δημιουργεί μια αστάθεια στην οικογενειακή σου ζωή και σου δίνει τη διάθεση αλλαγών. Τα πράγματα όμως θα αλλάξουν καθώς ο Δίας είναι σύμμαχός σου. Οι κόποι σου θα αναγνωριστούν, θα αποκτήσεις φήμη. Μπορεί και να αποφασίσεις να επεκταθείς στο εξωτερικό. Το Μάιο, οι στόχοι σου θα πραγματοποιηθούν. Νομικά θέματα, σπουδές, έρωτας, οικονομικά, καριέρα ευνοούνται. Ιούνιο και Ιούλιο θα νιώσεις επιτυχημένη και αυτή η εξουσία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Η οικογενειακή σου ζωή θα βελτιωθεί. Ο Δίας στο Ζυγό το Νοέμβριο μπορεί να βγάλει σκάνδαλα στην επιφάνεια, κάποια πρόσωπα μπορεί να απομακρυνθούν από εσένα και να υπάρξουν αλλαγές στην καριέρα. Η Ηλιακή έκλειψη στις 9/3 σε κάνει αγαπητή. Προσοχή σε επικοινωνία, συμφωνίες, μετακινήσεις από 18-25/1 και από 19-26/12 λόγω ανάδρομου Ερμή.
11-20/1
Αυτή η χρονιά φέρνει αλλαγές σε οικογενειακό επίπεδο. Ο Ουρανός, από τον Απρίλιο και μετά, φέρνει αβεβαιότητα στις οικογενειακές σου σχέσεις. Μπορεί να είναι μια αλλαγή σε χώρο ή και ένας νέος συγκάτοικος. Αυτό θα γίνει απρόσμενα και ευθύνεται η ανάγκη σου για μεγαλύτερη ελευθερία. Ο Δίας στην Παρθένο, τους δυο πρώτους μήνες, ενισχύει τις φιλοδοξίες σου. Το καλοκαίρι είσαι αισιόδοξη και αρπάζεις κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί. Περνώντας στο Ζυγό και προς το τέλος της χρονιάς, φέρνει επαγγελματική άνοδο, όμως άλλου είδους προβλήματα δεν σε αφήνουν να την απολαύσεις. Τον Ιούνιο, ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει μια κρίση στις φιλικές σου σχέσεις. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16/9 σε κάνει ονειροπόλα. Προσοχή στην επικοινωνία λόγω ανάδρομου Ερμή από 8-17/1, 28/4-8/5,30/8-13/9. Στο τέλος της χρονιάς, η καριέρα σου θα επηρεαστεί από την οικογενειακή σου κατάσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
21-31/1
Ο Ποσειδώνας θολώνει το τοπίο στα οικονομικά σου και σε κάνει εύπιστη τους πρώτους δυο μήνες της χρονιάς και μετά τον Οκτώβριο. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια, σπουδές και νέες προκλήσεις. Ο Άρης, από τις 17/4-26/5, δημιουργεί εντάσεις με φιλικά πρόσωπα, οι σχέσεις θα δοκιμαστούν. Ο Κρόνος τον Αύγουστο φέρνει ξεκαθαρίσματα σχέσεων. Η Ηλιακή έκλειψη την 1/9 σου ζητά να ρυθμίσεις οικονομικά χρέη ή κοινά χρέη. Ο Δίας στο Ζυγό, από τις 9/9, φέρνει ευκαιρίες για ταξίδια, οι κόποι σου αναγνωρίζονται και ανοίγεις τα φτερά σου. Είναι μια καλή περίοδος που θα σε κάνει αισιόδοξη και θα ανοίξει τους ορίζοντες σου. Προσοχή σε υγεία και ατυχήματα από 9-22/11.
1-8/2
Ο Ουρανός το πρώτο τρίμηνο σου δίνει εκκεντρικές ιδέες, μετακινήσεις, επαφές αλλά και αστάθεια στις σχέσεις σου. Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τις δυνατές φιλίες από τις απλές γνωριμίες. Μην εμπλέκεις φίλους με οικονομικά θέματα την άνοιξη. Τα οικονομικά σου ευνοούνται από κληρονομιές ή στήριξη άλλων Μάιο και Ιούνιο. Ο Δίας στο Ζυγό, από τα τέλη Οκτωβρίου, σε τονώνει, αυξάνει τη δημιουργικότητά σου, ανοίγει νέους ορίζοντες ακόμα και στο εξωτερικό, τα ταξίδια ευνοούνται. Τα ερωτικά σου είναι ανεβασμένα τον Μάρτιο, τον Ιούνιο, τον Σεπτέμβριο, τον Δεκέμβριο. Δύσκολη η επικοινωνία λόγω ανάδρομου Ερμή από 18-25/1, 9-22/5, 14-22/9, 19-26/12. Η Ηλιακή έκλειψη στις 9/3 σου θυμίζει τις οικονομικές υποχρεώσεις σου ενώ μπορεί να φέρει και ένα έσοδο. Ο Ποσειδώνας, από το Μάρτιο ως και τον Σεπτέμβριο, φέρνει σύγχυση ή και εξαπατήσεις σε οικονομικά θέματα.
9-19/2
Είναι η χρονιά της εξέλιξης και των εμπειριών. Ο Ουρανός, από τον Απρίλιο και μετά, σε μαθαίνει νέα πράγματα, σου ανοίγει ορίζοντες, κάνεις νέες γνωριμίες, επαναστατείς σε οτιδήποτε σε καταπιέζει, διεκδικείς, δέχεσαι προτάσεις. Τον Ιανουάριο υπάρχουν καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα. Όμως τα οικονομικά θα βελτιωθούν από 20/7-8/9 και θα βρεθούν νέες πηγές εσόδων. Προσοχή από 27/5-29/6 καθώς κάποια προβλήματα στην καριέρα σε εκνευρίζουν. Εντάσεις και θυμός μπορεί να προκύψουν από άτομα κύρους ή γονείς. Θα αισθανθείς κόπωση και θα έχεις την αίσθηση ότι όσο και αν παλεύεις, τα αποτελέσματα δεν σε ικανοποιούν. Απόφυγε παρεξηγήσεις, συζητήσεις και επαφές σχετικά με σπίτι και οικογένεια. Ο Δίας στο Ζυγό προς το τέλος της χρονιάς αλλάζει το τοπίο και φέρνει ευκαιρίες για σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16/9 φέρνει νεύρα ή και εξαπατήσεις σε οικονομικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ
20-29/2
Ο Ποσειδώνας, το πρώτο δίμηνο της χρονιάς αλλά και μετά τον Οκτώβριο, σε κάνει δημιουργική αλλά αυξάνει και τις ψευδαισθήσεις σου. Τα σχέδιά σου καθυστερούν λόγω Κρόνου από 17/4-τέλη Μαίου ενώ το ίδιο διάστημα πρόσεχε τα ατυχήματα και τα νεύρα σου. Τον Αύγουστο να περιμένεις ξεκαθαρίσματα στον επαγγελματικό τομέα. Θα υπάρξουν προβλήματα με άτομα κύρους και θα νιώσεις πως οι κόποι σου δεν αναγνωρίζονται. Ο Δίας στο Ζυγό, από 9/9, θα σε βοηθήσει οικονομικά ακόμα και μέσα από κληρονομιές ή χρήματα συντρόφου. Μια νέα δραστηριότητα είναι πιθανή. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 συνιστά προσοχή και φέρνει απρόβλεπτα στα οικονομικά. Η Ηλιακή έκλειψη την 1/9 σε κάνει ευαίσθητη ενώ συμπαραστέκεσαι και σε δικά σου πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη.
1-10/3
Είναι η χρονιά των προκλήσεων. Ο Κρόνος σε περιορίζει και δοκιμάζει τις σχέσεις σου με άτομα κύρους. Θα περάσεις αρκετές δυσκολίες το Μάρτιο, θα κυριαρχούν εντάσεις, κάνε υπομονή αν δεν έχεις εναλλακτική. Από Μάιο ως και Ιούλιο, οι σχέσεις σου θα διευκολυνθούν και τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν χάρις στον Δία. Η βοήθεια των άλλων θα είναι πολύτιμη. Ο Ποσειδώνας, από τον Μάρτιο ως και τον Σεπτέμβριο, σε κάνει ευαίσθητη και συμπονετική ενώ μπορεί να ανακαλύψεις και νέα πράγματα στα οποία θα αφοσιωθείς. Προσοχή σε καταχρήσεις Ιούνιο και Σεπτέμβριο. Ο Δίας στο Ζυγό, από 27/10-τέλος της χρονιάς, θα βελτιώσει τα οικονομικά σου μπορεί και μέσα από μια κληρονομιά. Ευχάριστα ερωτικά διαστήματα θα είναι Μάρτιος, Απρίλιος, Ιούνιος, Ιούλιος, Οκτώβριος. Η Ηλιακή έκλειψη στις 9/3 θα βγάλει στην επιφάνεια τις επιθυμίες σου και είναι εύκολο να παραπλανηθείς.
11-20/3
Ο Δίας το πρώτο δίμηνο της χρονιάς φέρνει αναβολές και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου, όμως από τις 20/7-8/9 σε βοηθά να ξεκινήσεις μια σχέση με μέλλον, να κάνεις μια νέα συνεργασία ή ένα γάμο. Περιόρισε τις απαιτήσεις σου από τους άλλους και μην υπερβάλλεις. Τον Ιανουάριο, ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με φίλους, από τις 8-17 ενώ από 28/4-8/5, συνιστά προσοχή σε μετακινήσεις, οδήγηση και επικοινωνία. Ο Ουρανός, από τον Απρίλιο και μετά, επηρεάζει τα οικονομικά σου. Προσοχή σε απρόσμενα έξοδα. Τον Ιούνιο μπορεί να υπάρξουν πάλι καθυστερήσεις ή να ξαναεπαναλάβεις λάθη του παρελθόντος. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16/9 σου δίνει την ανάγκη της συντροφικότητας και εξάρτηση από το άλλο σου μισό. Σχέσεις και συνεργασίες σε προβληματίζουν. Στο τέλος του έτους, τα οικονομικά βελτιώνονται αλλά σε προβληματίζει η καριέρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...