Χρήστος Δάντης: Διέγραψε συνάδελφό του εξαιτίας ομοφοβικών απόψεων

Χρήστος Δάντης: Διέγραψε συνάδελφό του εξαιτίας ομοφοβικών απόψεων

O δημοφιλής τραγουδιστής δήλωσε με post του στο facebook ότι δεν θέλει να είναι «φίλος» με άτομα που εκφράζουν ομοφοβικές απόψεις.
Για το λόγο αυτό και διέγραψε από τους φίλους του στο Facebook συνάδελφό του που εκφράστηκε με τρόπο που δεν τον βρίσκει καθόλου σύμφωνο. Εκρινε λοιπόν  πως δεν υπάρχει λόγος να έχουν περαιτέρω σχέση – έστω και διαδικτυακή. Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 1250 likes...
«Ζητώ συγνώμη από το συνάδελφο μουσικό που διέγραψα από φίλο πριν 2 λεπτά, αλλά δε μπορώ να είμαι φίλος με ομοφοβικούς που αναρτούν άρθρα υποστηρίζοντας ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια ή ανωμαλία και δήθεν “που πάει η κοινωνία μας” και τέτοιες παπαριές», έγραψε ο Χρήστος Δάντης στη σελίδα του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Και κατέληξε: «σόρρυ, αλλά οι περισσότεροι ομοφοβικοί είστε “του γιατρού” και προφανώς κάπου σας “γαργαλάει” κι έχετε πρόβλημα! Ειδικότερα, από μουσικό δεν ανέχομαι τέτοια στάση. Η μουσική αντιπροσωπεύει την Ελευθερία και δεν υποκλίνεται σε σημαίες, έθνη, χρώματα και προτιμήσεις».

image.jpg

Λίγες μέρες πριν είχε πάλι εκφραστεί για το "θέμα των ημερών" και τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και είχε πει πως είναι σαφέστατα υπέρ του συμφώνου συμβίωσης και είναι αυτονόητο για εκεινον πως θα πρέπει να νομιμοποιηθούν αυτές οι σχέσεις μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...