Δίας Εξάγωνο με Αφροδίτη και Τρίγωνο με Ερμή : Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι μαγικά!


Δίας Εξάγωνο με Αφροδίτη και Τρίγωνο με Ερμή : Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι μαγικά!



Οι πλανήτες φέτος, έκαναν μάλλον συμφωνία για μας, και ετοιμάζουν τα πιο αγαπησιάρικα και ελπιδοφόρα Χριστούγεννα!  



Την Παραμονή Χριστουγέννων το Εξάγωνο Αφροδίτης στο Σκορπιό με το Δία στη Παρθένο θα φέρει αφθονία και χαρά στον έρωτα αλλά και στην… τσέπη μας, τύχη στα τυχερά παιχνίδια, απολαύσεις (ίσως φάμε και λίγο παραπάνω λαίμαργα…), λάμψη, χαμόγελα, έξαρση θετικών συναισθημάτων, καλή διάθεση και πολύ, μα πολύ διασκέδαση!  

Ανήμερα των Χριστουγέννων το Τρίγωνο του Ερμή στον Αιγόκερω με το Δία στην Παρθένο, θα μας προσφέρει κοινωνικότητα, χιούμορ, γλυκύτητα, φλερτ, εξομολογήσεις και γενικά θετικές εξελίξεις μέσα από την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. 

Οι  πιο ευνοημένοι αυτά τα Χριστούγεννα, είναι τα ζώδια και οι ωροσκόποι της Γης και του Νερού, και κυρίως εκείνοι που ανήκουν στην 20η με 23η μοίρα. 

Οι προβλέψεις των ζωδίων από τις όψεις του Δία τις ημέρες των Χριστουγέννων 

ΚΡΙΟΣ 
Κριαράκι, και η ερωτική σου ζωή φλέγεται και το πορτοφόλι σου γεμίζει την Παραμονή των Χριστουγέννων! Τα συναισθήματα σου πλούσια και βρίσκουν ανταπόκριση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, ακόμα κι αν ανήκει στο παρελθόν. Α, και ρεβεγιόν στο κρεβάτι, ε; Ξέρεις εσύ… Την ημέρα όμως, των Χριστουγέννων, αφιέρωσε τη στην οικογένεια. Το προστάζει, άλλωστε και το πνεύμα των ημερών! Αν πάλι ανήκεις στους τυχερούς-άτυχους που εργάζονται χριστουγεννιάτικο, κάποια θετική επαγγελματική εξέλιξη, θα αποτελέσει το καλύτερο δώρο των Χριστουγέννων!  

ΤΑΥΡΟΣ 
Τι πιο ωραίο Ταυράκι, να περάσεις μια ρομαντική και τρυφερή Παραμονή Χριστουγέννων με το έτερον ήμισυ; Κάπως έτσι προβλέπεται για σένα το ρεβεγιόν και αν δεν έχεις ταίρι ίσως μία νέα γνωριμία, να είναι το δώρο των Χριστουγέννων! Γι’ αυτό κανόνισε να μην κλειστείς σπίτι! Ειδικά την μέρα των Χριστουγέννων, επαφές, γνωριμίες και μετακινήσεις μόνο καλό και χαρά θα σου προσφέρουν!  

ΔΙΔΥΜΟΣ 
Διδυμάκι, ας αρχίσουμε από τα σοβαρά αλλά ευχάριστα! Αν δουλεύεις Παραμονή Χριστουγέννων, κάποια επιτυχία ή αναγνώριση θα υπάρξει βάζοντας σε με χαρά στο πνεύμα των εορτών! Διαφορετικά κάνε μια ανανέωση της εμφάνισης σου, γιατί αυτές τις μέρες, κυριολεκτικά λάμπεις. Και όταν έρθει η μέρα των Χριστουγέννων, έτσι ανανεωμένος και χαρούμενος, αφιερώσου στον έρωτα και απόλαυσε τον. Θες και δύο συμβουλές; Μην φας πολύ και παίξε και κανένα τυχερό παιχνίδι! Η τύχη είναι με το μέρος σου, αλλά η ζυγαριά όχι! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Καρκινάκι, μία Παραμονή Χριστουγέννων όνειρο σε περιμένει! Έρωτας, χαρά, διασκέδαση, δραστηριότητες, χαμός! Αλλά και η ημέρα των Χριστουγέννων δεν πάει πίσω! Ο έρωτας πάλι πρωταγωνιστής, συντροφικός και άψογα επικοινωνιακός! Ίσως οι καλύτερες γιορτές! Εκμεταλλεύσου τες!  

ΛΕΩΝ 
Λιονταράκι, οικογενειακή η Παραμονή Πρωτοχρονιάς, τρυφερή, γλυκιά και νοσταλγική. Στείλε και καμία ευχή σε αυτό το άτομο από το παρελθόν που σκέφτεσαι! Ποτέ δεν ξέρεις… Άλλωστε τα Χριστούγεννα, όσο πολυάσχολα κι αν είναι, εσύ θα είσαι χάρμα οφθαλμών κι είναι κρίμα αυτό να μείνει ανεκμετάλλευτο, ε;  

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Παρθενάκι, εξόδους, γνωριμίες και επαφές θα εμπλουτίσουν την Παραμονή Πρωτοχρονιάς και τα Χριστούγεννα και κάπου εκεί θα επακολουθήσουν ερωτικές επιτυχίες, ρομαντικές στιγμές, συναισθηματικές εκπλήξεις, διασκέδαση και ευχάριστες στιγμές, που θα σου αφήσουν την πιο γλυκιά Χριστουγεννιάτικη γεύση!   

ΖΥΓΟΣ 
Ζυγέ, η τύχη σε αισθηματικά και οικονομικά είναι με το μέρος σου, οπότε βασίσου πάνω της και κάνε κινήσεις που αφορούν και τους δυο τομείς. Δοκίμασε τη κιόλας σε κανένα τυχερό παιχνίδι ή σε κάποια παρελθοντική ερωτική ιστορία! Γιατί όχι; Αλλά και τα Χριστούγεννα η οικογένεια και το σπίτι θα σου προσφέρουν την αγάπη και την εορταστική διάθεση που χρειάζεσαι!  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Σκορπιέ, ετοιμάσου για τα πιο ερωτικά και τυχερά Χριστούγεννα της ζωής σου! Ειδικά η Παραμονή είναι η μέρα σου! Κάνε ότι κίνηση επιθυμείς και δεν θα χάσεις! Αυτές οι μέρες θα περάσουν μόνο με χαμόγελο. Αφού και Ανήμερα Χριστουγέννων, ευχάριστες ειδήσεις και νέα, επαφές και επικοινωνίες, γνωριμίες και μετακινήσεις σε γεμίζουν χαρά!  

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Τοξοτάκι, ίσως εσύ είσαι αυτός που ανυπομονεί περισσότερο για τα Χριστούγεννα φέτος! Η ψυχική ευφορία που θα έχεις, θα σε γαληνέψει και θα σε κάνει πολύ ρομαντικό την Παραμονή των Χριστουγέννων κάνοντας σε αργότερα να βελτιώσεις την συναισθηματική ζωή περνώντας όμορφες στιγμές και-γιατί όχι-δοκιμάζοντας την τύχη σου τη μέρα των Χριστουγέννων με κανένα παιχνιδάκι!   

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Αιγοκεράκι, η Παραμονή Χριστουγέννων φέρνει ευχάριστες συναντήσεις και επαφές και πολύ πιθανόν ερωτικές. Και λογικό, αφού η ανταλλαγή ευχών, μάλλον θα αποδειχθεί υποστηρικτής της ερωτικής σου ζωής. Είτε με νέες γνωριμίες, είτε με το σύντροφο, είτε με εκείνο το άτομο από το παρελθόν. Η αισιοδοξία σου στα ύψη και φαίνεται, ειδικά τη μέρα των Χριστουγέννων!  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Υδροχόε, αν εργάζεσαι αυτές τις μέρες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία που θα σε ανεβάσει στα ουράνια! Ειδικά την Παραμονή! Αν όχι, θα περάσεις ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές και ειδικά την μέρα των Χριστουγέννων, το χαμόγελο δεν θα φύγει από τα χείλη σου, τα οποία θα εκφράζουν τα πιο όμορφα συναισθήματα σου!  

ΙΧΘΥΣ 
Ιχθύ, επαφές, γνωριμίες, μετακινήσεις, ίσως και κάποιο ταξιδάκι θα σε γεμίσει χαρά και αισιοδοξία αλλά και έντονη ερωτική διάθεση που θα αρχίσει από την Παραμονή Χριστουγέννων και θα σε φέρει τη μέρα των  Χριστουγέννων με αγαπημένους και καλούς φίλους! Πέρνα όμορφα Ψαράκι, λοιπόν! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...