Ετήσιες Προβλέψεις 2016 για όλα τα Ζώδια ανά δεκαήμερο - 2ο μέρος



Πως θα εξελιχτεί η νέα χρονιά ανάλογα με το δεκαήμερο που έχεις γεννηθεί;


ΛΕΩΝ
23/7-2/8
Τον Ιανουάριο ασχολείσαι με οικογενειακά θέματα και όσες εντάσεις και αν προκληθούν, στο τέλος θα βγεις ωφελημένη οικονομικά. Ο Κρόνος σε καλεί όλη τη χρονιά να είσαι οργανωμένη και συνεπής στις υποχρεώσεις σου και να προσπαθήσεις να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Προσοχή το διάστημα από 17/4-26/5 καθώς μπορεί να υπάρχουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σου. Κράτα χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις εντάσεις. Το ίδιο διάστημα, μπορεί να επιστρέψεις σε μια σχέση του παρελθόντος ή να θέλεις να βάλεις μπρος παλαιότερα σχέδια. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 σου δίνει την ανάγκη της συντροφικότητας. Ο Δίας στο Ζυγό, από 9/9-25/10 φέρνει νέες γνωριμίες και άνοιγμα δραστηριοτήτων. Η Ηλιακή έκλειψη την 1/9 φέρνει οικονομικού τύπου ευκαιρίες. Προσοχή σε αντιπαραθέσεις ή ακόμα και χωρισμό από 9-20/11.
3-12/8
Στις αρχές της χρονιάς έχεις να αντιμετωπίσεις τον Ουρανό αλλά και τον Κρόνο. Ο πρώτος σου ζητά να είσαι πρωτοποριακή, να ταξιδέψεις, να τολμήσεις, να βγεις από τη ρουτίνα και να πετύχεις. Ο δεύτερος σου ζητά να βάλεις τάξη στα συναισθήματά σου, να δώσεις τέλος σε προβληματικές σχέσεις, να είσαι σοβαρή και να οργανώνεις τα σχέδιά σου λεπτομερώς. Ο Δίας στην Παρθένο βοηθά τα οικονομικά σου από Μάρτιο ως Ιούλιο. Ο Δίας στο Ζυγό, από 27/10-τέλος της χρονιάς θα σε κάνει εκδηλωτική και εξωστρεφή. Θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα προωθήσεις τα σχέδιά σου. Προσοχή σε συμφωνίες, επικοινωνία και μετακινήσεις με τον ανάδρομο Ερμή από 18-25/1, από 9-22/5, από 14-22/9, από 19-26/12. Προσοχή επίσης 7/2, 22/5 και 24/8 σε εντάσεις σχέσεων αλλά και ατυχήματα.
13-23/8
Ο ανάδρομος Ερμής τον Ιανουάριο φέρνει καθυστερήσεις σε οικονομικά αλλά και εργασιακά σχέδια. Ο Δίας στην Παρθένο ως τον Φεβρουάριο αλλά και από 20/7-8/9 θα σε προστατεύσει στον οικονομικό τομέα ενώ το καλοκαίρι θα φέρει ευκαιρίες τόνωσης και κέρδους. Ο Ουρανός, από τον Απρίλιο ως το τέλος της χρονιάς, φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες για ταξίδια, πρωτοποριακή δράση και ανοίγματα στο εξωτερικό. Ο Άρης στο Σκορπιό, από 27/5-29/6 βγάζει στην επιφάνεια προβληματισμούς για οικογενειακά θέματα. Μπορεί να επανέλθουν θέματα του παρελθόντος που αφορούν το σπίτι και να σε κουράσουν ή να σε εκνευρίσουν. Όμως και τον Ιούλιο θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις στην οικογενειακή σου ζωή ότι δεν σε ικανοποιεί. Ο ανάδρομος Ερμής, από 28/4-8/5, δημιουργεί προβλήματα με άτομα κύρους. Ο Δίας στο Ζυγό σε κάνει εξωστρεφή και επικοινωνιακή προς το τέλος της χρονιάς. Το ίδιο διάστημα ο Κρόνος σε βοηθά να βάλεις τάξη στην συναισθηματική σου ζωή αλλά και τα σχέδιά σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16/9 σου ζητά να προσέχεις τις παραπλανήσεις στον οικονομικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/8-2/9
Τα δύσκολα πέρασαν! Ο Ποσειδώνας που διαφοροποίησε την προσωπική σου ζωή και τα όνειρά σου θα σε επηρεάσει Ιανουάριο, Φεβρουάριο και μετά τον Οκτώβριο. Ο Κρόνος, από το 2015, επηρεάζει επίσης την προσωπική σου ζωή ζητώντας θυσίες με σκοπό να σε βοηθήσει να πετύχεις στην επαγγελματική σου ζωή. Ο Άρης στο Σκορπιό, από τις αρχές της χρονιάς, φέρνει προώθηση των σχεδίων σου έστω και μέσα από εντάσεις. Μετακινήσεις, συζητήσεις, επαφές ευνοούνται, επιχειρηματικά και καλλιτεχνικά σχέδια επίσης. Προσοχή απαιτείται από 6-15/3 στην υγεία, μια υπερκόπωση είναι πιθανή αλλά και στις σχέσεις με άτομα κύρους. 17/4-26/5 θα νιώσεις πως τίποτα δεν κινείται, θα υπάρχουν αναβολές και θα κυριαρχεί ένας εσωτερικός εκνευρισμός. Ο Δίας στο Ζυγό θα βελτιώσει τον οικονομικό σου τομέα από 9/9-25/10 σε αντίθεση με τον Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 που θα δημιουργήσει προβλήματα στον τομέα αυτό. Η Ηλιακή έκλειψη την 1/9 βγάζει στην επιφάνεια ανολοκλήρωτες επιθυμίες.
3-12/9
Αυτή η χρονιά είναι λίγο αντιφατική. Ο Κρόνος σε περιορίζει και σε θέλει πειθαρχημένη. Ο Ποσειδώνας, από τον Μάρτιο ως τον Σεπτέμβριο, αλλάζει τον τρόπο σκέψης σου. Βλέπεις τον γάμο σου, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου με διαφορετική ματιά, ίσως αλλοιωμένη. Ο Δίας κινείται στο δεκαήμερό σου από τέλη Φεβρουαρίου ως τον Ιούλιο, όμως 25/2-9/5 θα είναι ανάδρομος. Έτσι, μέσα στην άνοιξη, θα πρέπει να προσέχεις την υπεραισιοδοξία σου, τις υπερβολές και να κρατάς ισορροπίες για να μην εκτεθείς και να μην παραξηγηθείς. Ο Άρης, το ίδιο διάστημα, θα σε καταπονήσει. Τον Αύγουστο θα πρέπει να προσέχεις ιώσεις, ψευδαισθήσεις, καταχρήσεις αλλά και τάσεις φυγής. Ο Δίας στο Ζυγό, από τέλη Οκτωβρίου ως το τέλος της χρονιάς, θα σε ωφελήσει απρόσμενα οικονομικά. Απόφυγε συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις από 14-22/9 με τον ανάδρομο Ερμή.
13-23/9
Αυτή είναι η χρονιά της δράσης. Ο Δίας στο ζώδιό σου τους δυο πρώτους μήνες θα σε ωφελήσει και με την ανάδρομη πορεία του, μπορεί να φέρει κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σου, όμως σου δίνει και την ευκαιρία να αναδιοργανωθείς. Θα σου δώσει την ευκαιρία μέσα στο καλοκαίρι να πετύχεις τους στόχους σου, να απολαύσεις τον έρωτα ή να αποκτήσεις και έναν απόγονο. Ο Άρης στο Σκορπιό, από 27/5-29/6, θα κάνει κουραστική την καθημερινότητά σου και φέρνει θέματα με το περιβάλλον σου. Θα είσαι αρκετά εσωστρεφής και διστακτική μέχρι να βρεις τις λύσεις. Προσοχή με τον ανάδρομο Ερμή, από 8-17/1, από 28/4-8/5, από 30/8-13/9 να μην παρεξηγηθείς με αγαπημένα πρόσωπα, προσοχή σε μετακινήσεις και συζητήσεις. Ο Δίας στο Ζυγό, προς το τέλος της χρονιάς,θα βελτιώσει τα οικονομικά σου αλλά θα δοκιμάσει και την οικογενειακή σου ζωή. Ένας απόγονος, μια μετακόμιση, η φροντίδα ενός ηλικιωμένου προσώπου είναι μερικά από αυτά που θα σε απασχολήσουν ακόμα και στις αρχές του 2017. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16/9 θα σε κάνει ευαίσθητη αλλά και εξαρτώμενη από άλλα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ
24/9-2/10
Οργάνωσε τα βήματά σου και με το Δία στο ζώδιό σου, από 9/9-25/10, θα τα δεις να υλοποιούνται. Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου θα πραγματοποιηθούν. Τα ταλέντα σου θα αναδειχτούν μέσα από ευκαιρίες. Οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο και θα έχεις στήριξη από ανθρώπους που πιστεύουν σε σένα. Προσοχή βέβαια στην υπερβολή και την υπεραισιοδοξία. Στις αρχές της χρονιάς απόφυγε περιττά έξοδα. Από 17/4-26/5 μπορεί να σε απασχολήσουν συγγενικά πρόσωπα ή άτομα του περιβάλλοντός σου. Ο Κρόνος τον Αύγουστο σε βοηθά να οργανωθείς και να αποκτήσεις εμπειρίες χρήσιμες για την καριέρα σου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 επηρεάζει την ψυχολογία σου αλλά θα ανακαλύψεις και τις πραγματικές σου επιθυμίες. Η Ηλιακή έκλειψη την 1/9 σου δίνει την ανάγκη να απομονωθείς προσωρινά.
3-12/10
Το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες και προκλήσεις. Ο Ουρανός, πολλά χρόνια τώρα, σε κάνει να κινείσαι σπασμωδικά και να χάνεις την ψυχραιμία σου. Όμως από την άνοιξη και μετά, αρχίζεις να ισορροπείς, να ηρεμείς και να παίρνεις αποφάσεις με πιο καθαρό μυαλό. Σταδιακά, οι δυσκολίες στις σχέσεις σου θα υποχωρούν και η συμπεριφορά σου θα είναι πιο σταθερή. Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή. Βέβαια ο Πλούτωνας φέρνει αδιέξοδα στην οικογενειακή σου ζωή και ειδικότερα το Νοέμβριο. Όμως ο Δίας, από τέλη Οκτωβρίου-τέλος της χρονιάς, βοηθά στην πραγματοποίηση των σχεδίων σου και μπορεί να φέρει και έναν έρωτα ή έναν απόγονο. Μάρτιος, Ιούνιος και Σεπτέμβριος είναι μήνες που μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση σου ή να ερωτευτείς ή και να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Η Ηλιακή έκλειψη στις 9/3 μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια εργασιακά προβλήματα ή και θέματα υγείας.
13-23/10
Είναι η χρονιά των αλλαγών! Ο Ουρανός, από τον Απρίλιο και μετά, σε σπρώχνει να κάνεις την επανάστασή σου σε σχέσεις και συνεργασίες. Είσαι ανυπόμονη, λιγότερο ανεκτική, δεν αντέχεις άλλο και αυτό θα συμβαίνει εως ότου πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Μην θυμώνεις, κράτα χαμηλούς τόνους γιατί α. Ο Κρόνος δεν μπορεί να σε σταθεροποιήσει και β. Ο Άρης σε σπρώχνει σε σπασμωδικές αντιδράσεις. Από 27/5-29/6 προσοχή σε αγορές και γενικότερα στα οικονομικά. Τα πράγματα θα καλυτερέψουν το τελευταίο τρίμηνο και μέσα στο 2017. Δίας και Κρόνος θα βρίσκονται τότε στο πλευρό σου. Μέχρι τότε υπομονή καθώς ο επαναστάτης μέσα σου θα καθορίσει τις επιλογές και τις κινήσεις σου. Η έκλειψη στις 16/9 συνιστά προσοχή στην υγεία και σε οτιδήποτε μπορεί να την επιβαρύνει. Μια ρήξη ή ένας χωρισμός είναι πιθανά στο τέλος της χρονιάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
24/10-2/11
Ο Ποσειδώνας ως τον Φεβρουάριο και από τον Οκτώβριο και μετά σε κάνει ρομαντική. Ο Άρης στο ζώδιό σου στις αρχές της χρονιάς σου δίνει δύναμη να πετύχεις τα σχέδιά σου. Εκφράζεις τα βαθιά σου συναισθήματα και οι σχέσεις σου γίνονται πιο ουσιαστικές. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 23/3 σου δίνει την ανάγκη να αποσυρθείς, να ξεκουραστείς και να προσέξεις την υγεία σου. Από 17/4-6/5 προσοχή στα οικονομικά, τα έξοδα, τις αγορές. Προσοχή και τον Αύγουστο καθώς ένα γεγονός μπορεί να σε αναγκάσει να κάνεις περικοπές. Η Ηλιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου σε αναγκάζει να επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου και να απομακρυνθείς από κάποια πρόσωπα. Νέα πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου. Ο Δίας στο Ζυγό, από 9/9-25/10 θα σε βοηθήσει να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να συμφιλιωθείς με καταστάσεις που κάποτε σε πλήγωναν. Ο ανάδρομος Ερμής το Δεκέμβριο δημιουργεί προβλήματα επικοινωνίας και ασάφεια.
3-12/11
Οργάνωσε σωστά το budget σου για να αποκομίσεις οφέλη αυτή τη χρονιά. Ο Δίας στην Παρθένο, από τις 25/2-20/7, θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες και να ανοίξεις τα φτερά σου προσφέροντάς σου νέες δυνατότητες. Ο Πλούτωνας, από την πλευρά του, σε βοηθά να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου και την καθημερινότητά σου. Είναι πολύ σημαντικό να συνεργάζεσαι με ανθρώπους με κοινά όνειρα. Ο Ποσειδώνας σε κάνει ρομαντική από την άνοιξη ως και το Σεπτέμβριο. Καλλιτεχνικά σχέδια προωθούνται. Προσοχή στα οικονομικά Ιούνιο και Σεπτέμβριο. Ο Άρης μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις Φεβρουάριο και Ιούλιο. Η Ηλιακή έκλειψη στις 9/3 μπορεί να φέρει έναν έρωτα ή ακόμα και εξιδανικεύσεις. Προσοχή στην επικοινωνία το Μάιο με τον ανάδρομο Ερμή.
13-22/11
Ο Ιανουάριος δεν είναι ένας εύκολος μήνας καθώς κάποια σχέδια θα αναθεωρηθούν, δεν θα υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης, θα υπάρχουν εμπόδια και παρεξηγήσεις με φίλους. Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει σύγχυση και μπερδέματα στην επικοινωνία. Ο Δίας στην Παρθένο, από τέλη Ιουνίου-8/9 σε κάνει δημιουργική και εξωστρεφή. Τα σχέδιά σου προωθούνται και εντάσσεσαι σε ομάδες με κοινό όφελος. Ο ανάδρομος Ερμής, από 28/4-8/5, φέρνει παρεξηγήσεις με σύντροφο ή συνεργάτες, ευτυχώς παροδικές. Ο Άρης τον Ιούνιο φέρνει εντάσεις, κούραση και εσωτερικό εκνευρισμό. Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει τον Ιούλιο. Ο Ουρανός, από τον Απρίλιο και μετά, δημιουργεί μια αβεβαιότητα στην καριέρα και προβλήματα υγείας προς το τέλος της χρονιάς. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16/9 σε κάνει ρομαντική. Ένας νέος έρωτας, έστω και προσωρινά, θα σε τονώσει και θα σου ανεβάσει το ηθικό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...