David Beckham: Η φωτογραφία που ανάρτησε ο Brooklyn του χαλάει την εικόνα που έχτιζε χρόνια




Εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες ο David Beckham έχει χτίσει το προφίλ του σούπερ σέξι μπαμπά, ο οποίος μάλιστα έχει σαν τα μάτια του την κόρη του Harper, και στις φωτογραφίες που τους δείχνουν μαζί, κάνει σίγουρα όλες τς γυναίκες που τον ορέγονται για χρόνια, να λιώνουν και να τον ειδωλοποιούν ακόμα περισσότερο.
Όλα όσα έκανε ο David αυτά τα χρόνια για να φτιάξει αυτό το προφίλ, έπεσαν σαν τραπουλόχαρτα μέσα σε μία στιγμή. Ή και όχι.
Είναι αρκετά δύσκολο για έναν τύπο σαν τον David να εκτεθεί και να ρεζιλευτεί, οπότε η φωτογραφία που ανάρτησε ο γιος του Brooklyn, θα μπορούσατε να πείτε ότι τον κατατάσσει ως τον πιο σέξι και ταυτόχρονα πιο αστείο μπαμπά της σόουμπιζ.
Μαζί με τον γιο του Brooklyn επιδίδονται σε φάρσες και φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο Instagram και κοροϊδεύουν ο ένας τον άλλον. Ο David, που μας έδειξε πρώτα το χριστουγεννιάτικο look του, με σκούφο του Άη Βασιλή, καθώς καθόταν μπροστά στο τζάκι και άναβε φωτιά, είχε ποστάρει την Πέμπτη μια φωτογραφία με τον γιο του με έναν άντρα-ξωτικό.
Ο Brook δεν πρέπει να χάρηκε πολύ με αυτό το στιγμιότυπο και σχεδίασε την εκδίκηση του. Έτσι, όταν ο μπαμπάς David έπεσε στον καναπέ και κοιμήθηκε μετά το δείπνο των Χριστουγέννων, τον γέμισε με σοκολάτες και γλυκά και ανάρτησε δύο φωτογραφίες του

2F9C176100000578-0-image-a-32_14510723762242F9C176500000578-0-image-a-30_1451072056183

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...