Η συνέχεια της "κόντρας" Αρναούτογλου - Λιάγκα για το θέμα του Φαήλου Κρανιδιώτη

Η συνέχεια της "κόντρας" Αρναούτογλου - Λιάγκα για το θέμα του Φαήλου Κρανιδιώτη

Την έντονη ενόχληση του με τις δηλώσεις του Λιάγκα έδειξε χθες βράδυ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Συζητώντας με τον καλεσμένο του Νίκο Μαστοράκη, ο παρουσιαστής βρήκε την ευκαιρία και αποκάλυψε τα όσα είπε στη συνάντηση του με τον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με τον καλεσμένο που ο παρουσιαστής του «Πρωινού» διαφώνησε.
«Πρέπει να σου πω κάτι που τσαντίστηκα πάρα πολύ.Έφερα εδώ τον Φαήλο Κρανιδιώτη, είπε αυτά που είπε και βγήκε ο Λιάγκας το πρωί και λέει: “Γιατί τον έφερε να μιλήσει; Δεν είναι όλοι να βγουν στην τηλεόραση”. Μου φάνηκε τόσο πολύ άσχημο να ακούω από έναν δημοσιογράφο … Τον συνάντησα στο εορταστικό και του είπα: “Ποιος είσαι εσύ που θα πεις, ποιος θα ‘ρθει στην τηλεόραση; Εσύ έχεις τον λόγο σου το πρωί και λες ότι γουστάρεις και δεν σου λέει κανείς τίποτα.και δεν θα βγω εγώ;” Εγώ ήμουν πολύ αντίθετος με τον Κρανιδιώτη και του το ‘πα. Ποιος θα πει σήμερα σε κάποιον να μη βγει στην τηλεόραση; Ποιος έχει αυτό το δικαίωμα;», είπε χαρακτηριστικά,
Αμέσως ο Νίκος Μαστοράκης συμφώνησε μαζί του λέγοντας πως και εκείνος αν παρουσιάζει σήμερα το «Αργά» θα καλούσε τον Φαήλο Κρανιδιώτη εφόσον είναι στην επικαιρότητα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...