Δήμητρα Παπαδοπούλου: Αποκαλύπτει για ποιο λόγο δεν παίζονται σε επανάληψη οι «Απαράδεκτοι»

Δήμητρα Παπαδοπούλου: Αποκαλύπτει για ποιο λόγο δεν παίζονται σε επανάληψη οι «Απαράδεκτοι»

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η δημοφιλής  Δήμητρα Παπαδοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο People του Πρώτου Θέματος και μεταξύ άλλων μίλησε για το λόγο που δεν παίζονται πια οι «Απαράδεκτοι» σε επανάληψη:

«Το γράψιμο για μένα είναι τρόπος ζωής. Από εκεί και πέρα, φυσικά και παίζει ρόλο ότι αμείβομαι για αυτό. Αλλά τα χρήματα για αυτή τη δουλειά στην Ελλάδα είναι ελάχιστα. Ούτε από τους “Απαράδεκτους” έβγαλα σοβαρά χρήματα. Ζήτησα πνευματικά δικαιώματα εδώ και πολλά χρόνια για τις επαναλήψεις, αλλά δεν τους συμφέρει να με πληρώσουν, γι’ αυτό και δεν παίζονται πια».
Για το gay ρόλο του Γιάννη Μπέζου που στην αρχή δεν άρεσε σαν ιδέα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου αποκαλύπτει, ποιο πρόσωπο έδρασε καταλυτικά για να καταφέρει να κερδίσει ο ρόλος αυτός την αποδοχή που έπρεπε και να μην βγει από την παρέα των Απαράδεκτων:

«Στην αρχή δεν ήταν πολύ ευπρόσδεκτη η ιδέα, αλλά μας στήριξε πολύ ο Τζώνης Καλημέρης που ήταν στο κανάλι κι επειδή το πιστεύαμε πολύ μαζί με την παραγωγό μου, Φρόσω Ράλλη, επιμείναμε. Με τους φίλους και τον κόσμο που το είχα μοιραστεί τότε ήταν όλοι ενθαρρυντικοί».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...