Σπυροπούλου - Λιάγκας: Οι νέες εξελίξεις στην δικαστική διαμάχη τους


Σπυροπούλου - Λιάγκας: Οι νέες εξελίξεις στην δικαστική διαμάχη τους


Στις αρχές του χρόνου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατέθεσε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών αγωγή εναντίων του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη.
Ο λόγος ήταν τα υποτιμητικά σχόλια που έκαναν οι δύο δημοσιογράφοι και παρουσιαστές στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για τη ξανθιά παρουσιάστρια.
Τη περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η δίκη, η οποία διεκόπη και θα συνεχιστεί με την εξέταση των μαρτύρων μετά τις γιορτές. Ο συνήγορος του Γιώργου Λιάγκα, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Αποκαλυπτικά” με τον Μένιο Φουρθιώτη που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στο κανάλι Epsilon Tv και χαρακτήρισε αβάσιμη την αγωγή της παρουσιάστριας του Alpha.
Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Περιορίστηκε το δικαστικό αίτημα σε 50 χιλιάδες από κάθε εναγόμενο. Πιστεύω ότι αυτή η υπόθεση θα έπρεπε να είχε επιλυθεί εξωδικαστικά. Εφόσον φτάσαμε στα δικαστήρια, η εκτίμησή μου είναι ότι είναι ουσιαστικά και νομικά αβάσιμη η αγωγή της κα. Σπυροπούλου κατά του Λιάγκα και της Σταμάτη. Εκτιμώ ότι θα απορριφθεί. Εάν όμως μία στο εκατομμύριο γίνει δεκτή, αυτό θα αποτελέσει ευνουχισμό στην ελευθερία της έκφρασης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...