Ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με ... αντροπαρέα στο Άμστερνταμ

Ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με αντροπαρέα στο Άμστερνταμ

Τη Παρασκευή το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας αποχώρησε λίγο νωρίτερα από την εκπομπή «Πρω1νό» για να μπορέσει να προλάβει τη πτήση του.
Παράλληλα, η Σάσα Σταμάτη ρώτησε που είναι και το μόνο που είπε η Φαίη Σκορδά είναι πως έφυγε μαζί με τον Θέμη Γεωργαντά για ένα ρεπορτάζ και στη θέση τους είδαμε την αρχισυντάκτρια της εκπομπής.
Ο παρουσιαστής του πρωινού προγράμματος του Αντέννα αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος μαζί με τον συνεργάτη του Θέμη Γεωργαντά, τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού του Αμαρουσίου, Τζώνη Καλημέρη και τον επιχειρηματία Ηλία Κοκοτό για το Άμστερνταμ της Ολλανδίας.
Σκοπός του ταξιδιού τους είναι να χαλαρώσουν λίγες μέρες από το φόρτο εργασίας και να αλλάξουν παραστάσεις. Στα προσωπικά τους προφίλ στα social media δεν σταματούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες δίνοντας μας μία γεύση από τα κτίρια της πόλης και το κλίμα που επικρατεί στη παρέα.

Να θυμίσουμε ότι το προηγούμενο μήνα είχε πάει ξανά ο Θέμης Γεωργαντάς στο Άμστερνταμ και μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας τον είχε ντροπιάσει δημόσια στην πρωινή καθημερινή εκπομπή όταν ανέφερε ότι κρατούσε μαζί του τρία σεξουαλικά αξεσουάρ πίσω στην Ελλάδα.
Kokotos-Georgantas-Liagkas-Kalimeris-1Kokotos-Georgantas-Liagkas-Kalimeris-2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...