Το συγκινητικό μήνυμα της Φιλιππίδου για το χαμό του Χατζησάββα

Το συγκινητικό μήνυμα της Φιλιππίδου για το χαμό του Χατζησάββα

Πριν λίγες μέρες ο ταλαντούχος ηθοποιός έφυγε από κοντά μας ύστερα από αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο καλλιτεχνικός και πολιτικός κόσμος τον αποχαιρέτησε με διάφορα μηνύματα από τα προφίλ τους στα social media.
Ανάμεσα σε πολλούς ήταν και η Σοφία Φιλιππίδου η οποία έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από το προσωπικό της προφίλ στα social media, η οποία τον αποχαιρέτησε με το δικό της προσωπικό τρόπο.
«Αγαπητέ Μηνά, δεν ήρθα στην κηδεία σου. Θα σου εξηγήσω άλλη φορά. Όμως σε είδα στο ύπνο μου, όχι εσένα ακριβώς, όχι την μορφή σου, αλλά κάποια χειρόγραφα σου, ίσως να’ ταν δακτυλόγραφα με την υπογραφή και την σφραγίδα σου από κάτω με μπλε μελάνι: “Μηνάς Χατζησάββας” και με το μήνυμα πως αυτά τα “έργα” σου πρέπει να τα “ανεβάσω” εγώ, έτσι “έλεγε” το όνειρο. Δεν ήμασταν φίλοι εντάξει, θυμάμαι όμως, εκείνη τη φορά που ήρθες να με δεις σε μια παράσταση και στο τέλος στα καμαρίνια με αγκάλιαζες δυνατά και με ζουλούσες και με φιλούσες και μ’ έσφιγγες, όπως κάνουμε με τα αγαπημένα μας ζώα... αυτό το θυμάμαι έντονα, σχεδόν άφησες πάνω στο σώμα μου το αποτύπωμα σου... Και τώρα που γράφω ενώ “εκεί” είσαστε μαζεμένοι σε σκέφτομαι και τσούζουνε τα μάτια μου».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρες το άλλο σου μισό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...